Stav

VAKCINISAN?! POZNATI IGRAČ VIDEO IGRE “LEAGUE OF LEGENDS”, PAVLE “YOPPA” KOSTIĆ (23) PREMINUO! MEDIJI PRENOSE: “OD POSLEDICA COVID-a”

– Šokirani smo i bez reči. Žalimo za Pavlom “Yoppom” Kostićem. Naše saučešće porodici, voljenima i prijateljima. Uvek ćemo čuvati sećanje na tebe.

Pavle Kostić (23), poznat po nadimku “Yoppa”, preminuo je juče od posledica komplikacija nastalih usled koronavirusa.

Kao i svaki put do sada kada je reč o javnim ličnostima koja su preminula ne iznosi se vakcinalni status što opravdava pitanje, da li je mladić bio vakcinisan protiv COVID-a 19.

Yoppa je bio jedan od najperspektivnijih igrača League of Legends sa ovih prostora i prvi igrač iz Srbije koji je uspeo da osvoji prvo mesto na Challenger rang listi EUW servera. Među prvima je imao prilku da igra u internacionalnim klubovima.

Svojim talentom za igru brzo se probio u sam vrh regionalne lige Evrope i španske lige.

Prethodne dve godine je proveo igrajući za akademije LEC timova, a proteklih godinu dana proveo je u akademiji Schalke 04 Esportsa.

Akademija za koju je igrao oglasila se večeras na Tviteru i potvrdila tužnu vest.

– Šokirani smo i bez reči. Žalimo za Pavlom “Yoppom” Kostićem. Naše saučešće porodici, voljenima i prijateljima. Uvek ćemo čuvati sećanje na tebe – poručili su na Tviteru.

Kako prenose mediji, čak je i majka pokojnog Pavla na respiratoru i bori se virusom COVID-19 dok mu je baka registrovana kao preminula od posledica COVID-a 19.

NultaTačka/Mediji

O uredniku

Igor Mihajilo