Srbija Sve vesti

Vakcinisani Čeda Jovanović završio u duševnoj bolnici u Crnoj Gori? Mediji: Otekla mu stopala, izgubio vid.

Vakcinisani Čeda Jovanović završio u duševnoj bolnici u Crnoj Gori? Mediji: Otekla mu stopala, izgubio vid.

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, nedavno je objavio fotografiju iz bolnice – sa zavojima. Kako saznaju beogradski mediji Jovanovićevo zdravstveno stanje je bilo drastično ugroženo, ali on sada kaže da “ide na bolje”.

Jovanović koji je “uredno” vakcinisan nije pominjao moguću povezanost vakcina sa svojim zdravstvenim stanjem, a mediji bliski njemu i vlasti objavili su da su mu otkazala pluća no to izgleda nije slučaj.

Kako je za portal Nova ispričao izvor iz porodice Jovanović, blizak Čedomiru Jovanoviću, lideru LDP-a su savetovali da se skloni iz Beograda na lečenje. (verovatno jer nema poverenja u domaće medicinare).

MARIO ZNA i dr ALEK RAČIĆ- Sudbina CELOG SVETA je na samo par meseci OD NAS- “ELITE” se ovoga plaše

Polovinom aprila je zbog toga otišao iz Beograda u Crnu Goru, kako kaže izvor, prvi put posle 1999. godine. Lekari su tražili da se skloni iz grada i svakodnevnih frka, a Jovanović nije želeo da ide tamo gde inače odlazim sa porodicom, prijateljima.

“Pretpostavljalo se da će proleće na moru prijati plućima i ludoj glavi”, kaže izvor blizak Čedomiru Jovanoviću.

Vakcinisanom Čedi Jovanoviću stala pluća! Završio u bolnici u Inostranstvu a ovako je VREĐAO “ANTIVAKSERE” (VIDEO)

“Posle tri dana je završio u kotorskoj bolnici tako što su mu u 6:30 ujutro, dok je šetao kraj mora prvo video da mu šake i stopala nenormalno otiču, a da bi ubrzo izgubio i vid pa su ga prolaznici prebacili do lekara”, objašnjava izvor.

Ispostavilo se da je to zbog pritiska – izmeren mu je pritisak 200/160.

“Posle nekoliko injekcija sve je malo popustilo, ali je svima bilo jasno da je privremeno. Vratio se za Beograd, prošao još jedan krug svih mogućih pregleda i set nove terapije, ali ništa nije krenulo na bolje tako da je početkom maja morao ponovo da ode van Beograda na lečenje. Ovog puta je pristup potpuno drugačiji i posle vise od 20 dana juče i danas se stvari pomeraju na bolje”, objasnio je izvor blizak Jovanoviću.

Čedomir Jovanović je potvrdio ove informacije.

“Istina je, ali biće sve u redu, dobro sam, odreagovao sam na terapiju. Dugo već traje…”, rekao je Čedomir Jovanović kratko za beogradske medije.

Jovanović je, inače, dva puta preležao koronavirus, vakcinisan je protiv istog tog virusa i bio je jedan od glavnih propagatora vakcinacije dok je na televiziji vređao većinski deo Srbije koji nije pristao na ucenu. Njegovo zdravstveno stanje nakon vakcinacije drastičnos se promenilo na gore.

Kako dalje prenosi popularni Telegram kanal BUNT, Čedomir Jovanović je smešten u Duševnoj bolnici u Kotoru. Ova informacija još uvek nije potvrđena.

NultaTačka