Srbija Sve vesti

VAKCINISANI glumac Branko Cvejić koji je promovisao vakcinu protiv COVID-a19 hospitalizovan, lekari mu se bore za život!

VAKCINISANI glumac Branko Cvejić koji je promovisao vakcinu protiv COVID-a19 hospitalizovan, lekari mu se bore za život!

Legendarni glumac Branko Cvejić trenutno se nalazi u bolnici i lekari mu se bore za život.

Glumcu je, kako prenose domaći mediji, pozlilo pre sedam dana tokom probe u JDP-u. Cvejić se navodno nalazi u Kliničkom centru Srbije i doktori mu se bore za život nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima, piše “Republika”.

Kako dalje navodi pomenuti portal, Branko je trenutno stabilno, ali je opšta situacija teška.

Kako piše “Republika”, Cvejić je još od ranije imao problem sa plućima, odnosno sa srcem.

U januaru 2021. godine Branko Cvejić je vakcinisan o čemu se izveštavalo u novinama i na portalima. Bila je to javna grupna vakcinacija glumaca Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Glumac Branko Cvejića (75) najpoznatiji je po ulozi Listera iz “Porodičnog blaga”, dok ga se mnogi sećaju i po ulogama u ostvarenjima “Bela lađa”, “Sinđelići”, “Jagoda u supermarketu”, “Biće bolje” i drugim. Branko je i dalje i te kako aktivan u glumi, dok se u javnosti pojavljuje dozirano.

Inače, glumac je pre četiri godine imao operaciju na srcu. Doktori su mu tada uradili operaciju na srcu, te mu ugradili i bajpas.

MARIO ZNA UŽIVO- LUDILOOO histerije- Prešli su granicu gluposti i komedije- Morate ovo da čujete

Nulta Tačka/B92