Stav Sve vesti

,,VAKCINIŠI SE, BOG TE BLAGOSLOVIO” *Stav*

Svedoci smo u poslednje vreme sve agresivnijih ispada medija širom sveta, ali to i ne treba da čudi jer je medijska propagandna mašinerija ubacila u sedmu brzinu, pokušavajući da nadoknadi protraćeno vreme i nagovori još nekog smrtnika na dozu 3. Agenda im ne ide po planu, narod ih je prozreo, pa soroševske marionete preko televizije, novina i internet portala kontinuirano bombarduju gledaoce i čitaoce srceparajućim kadrovima i tekstovima o ispovestima nevakcinisanih individua, predstavljajući ih kao najveće prestupnike i pokajnike.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Ljudi, svima je jasno ko drži medije u svetu, to je duboka država, to su kreatori agendi koji su potopili brod Olimpiju sa protivnicima uvođenja federalnih rezervi, a posle platili da se režira ljubavni film Titanik koji je dobio 14 oskara, da bi se sakrile kosti antiglobalista sa dna Atlantika. Mislite da će Soroš, Rotšild, Rokfeler, Morgan, celokupna elitistička družina propustiti priliku i dozvoliti da se narod otrgne kontroli?! Odgovor je jasan. Neće!

Otuda i naručene i nameštene studije o učinkovitosti vakcina u momentu kada se narod koleba i kada se lome koplja. Novi sojevi se pojavljuju, ne zato što oni stvarno postoje i što predstavljaju realnu opasnost po čovečanstvo, već zbog toga što narod treba nagovoriti na novu vakcinu koja je “delotvorna” protiv tog novog soja. Mnogi su primili dve doze misleći da su se rešili svih muka. “Kad ono, međutim!”

Nisu verovali “antivakserima” da ih i posle toga neće ostaviti na miru i da će i nakon druge doze morati da nose maske, u šta su se i sami potonje uverili. Polako se takvi pojedinci bude, svesni činjenice da su izigrani i njihovo poverenje u sistem je poljuljano iz temelja. Mnogi su se i razboleli nakon vakcinacije, a o njihovom naglom zaokretu u mišljenju nećete čuti ni pročitati ništa ni na jednom potkupljenom mediju.

Pored velikog broja stranih medija, kod nas svakako da prednjače unučići prozapadnih i pronatovskih medija kao što su “skraćeni” CNN, samo sa N1. Taj antinarodni medij, svojim naručenim bajkovitim tekstovima, a preko straha i panike pokušava da obmane narod i da ga nagovori na sopstvenu propast, a sve radi šake dolara.

U tekstu od pre par dana oni jednom agresivnom retorikom i već karakterističnim narativom za liberalne medije izvitoperenih poimanja realnosti, pokušavaju da zaplaše narod u Srbiji i regionu i da ga navedu da sebi zada jade i muke kao završni pečat na treći talas bezumlja na kome se već dve godine ljulja brod čovečanstva.

U okupiranom društvu ne treba da vas čude slični tekstovi sa medija, sa prizvukom na N. Oni preparirane informacije tipa, “Vakcine su spasile čovečanstvo”, “Antivakserka na samrti rekla, vakcinišite mi decu”, Bog vas blagoslovio, vakcinišite se” i slične bajkovite tekstove naručeno preuzimaju i objavljuju da bi narod bio u strahu i panici, a sa zaplašenom masom najlakše se manipuliše.

Zato narode moj, takve medije zaobilazite u širokom luku, opasniji su od svake bolesti. Ovo je vreme straha i obmane, kada čovek treba da ostane mentalno zdrav i stabilan, sa obe noge na zemlji. Zato verujte sebi, sve proveravajte, jer nikada ne znate iza kog ćoška vreba neki N.N. portal.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”