Sve vesti UFO

VANZEMALJCI! ŠTA SU ČEKALI DO SADA ILI JE IPAK SVE SAMO DEO NEKOG VEĆEG PROJEKTA?

VANZEMALJCI! ŠTA SU ČEKALI DO SADA ILI JE IPAK SVE SAMO DEO NEKOG VEĆEG PROJEKTA?
Pisao Elena Vuk

Otkriveni dokument Ministarstva obrane SAD-a pruža neviđen uvid u to zašto Američka vlada otkriva informacije o NLO-ima.

Američko Ministarstvo odbrane sasvim sigurno koristi ili planira da postavi sofisticirane antigravitacijske avione kako bi stekla prednost nad svojim kopnenim protivnicima. Ako je verovati dokumentu koji je istraživač NLO-a Ričard Dolan( Richard Dolan ) dobio iz izveštaja DNI-a, SAD je usred informativne kampanje stekao značajnu prednost, koja je možda osujećena. Dokument koji je dobio gospodin Dolan hrabro tvrdi da se antigravitacijski avioni već testiraju na području 51( Area 51 )  i srodnim lokacijama (sa sedištem izvan Nevade).

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Stvarni cilj timova Viper, koji naizgled usko sarađuje  sa Džordžom Knapom( George Knapp ) i Džeremijem Korbelom( Jeremy Corbello ) (obojica stacionirani u Nevadi), mogao bi biti Informacijska operacija (IO). Informativne operacije (IO) presudne  za uspešno izvođenje vojnih operacija, navodi se u nedavno otkrivenom studijskom dokumentu američkog Ministarstva odbrane.

„Informacije su činjenice, podaci ili uputstva u bilo kojem mediju ili obliku“, prema Zajedničkoj publikaciji 1–02 (Rečnik vojnih i udruženih izraza Ministarstva odbrane, april 2006.). Informacije su takođe definisane kao „značenje koje osoba daje činjenicama primenom priznatih protokola u svom zastupanju“.

Vanzemaljska hipoteza

Za one koji žele odgovor na dodatne egzistencijalne misterije, izveštaj Ričarda Dolana takođe navodi “Napredno korištenje egzotičnih elemenata za istraživanje energije (stvari povezane as ET-om)”. Sa obzirom na to da su bivši američki obaveštajacKristofer Melon( Christopher Mellon ) i direktor AATIP-a Luis Elizondo u mnogim prilikama aludirali na razbijene svemirske brodove, razumno je zaključiti da su antigravitacijska plovila koja se sada testiraju uspešno preuređena.

Mediji – novo oružje rata

Prema otkrivenom dokumentu, DoD koristi medije kao ključni alat za upravljanje percepcijom. U dokumentu se takođe tvrdi da su mediji multiplikator snaga i ratno oružje. Kada se koriste mediji za upravljanje percepcijom, namera je postići ključne ciljeve kao što je ciljanje masovnih umova na unutarnjem frontu neprijateljske nacije. Ovo ima za cilj psihološkog poraza protivnika rušenjem njihovih javnih i odbrambenih snaga, a uz to i moralnim razoružanjem.

Ministarstvo odbrane koristi medije kao ključno oružje za upravljanje utiscima.  Cilj zapošljavanja medija za upravljanje percepcijom je postizanje kritičnih ciljeva kao što je napad na umove masa na unutrašnjem frontu neprijateljske nacije. Time pokušavaju mentalno poraziti neprijatelja!

Ako Kinezi pogrešno izmene američke avione za vanzemaljske brodove, SAD će steći veliku prednost.

Prvo se stimulišu mase na domaćem terenu

Još jedna prednost upotrebe medija za kontrolu percepcije je ta što on budi uspavani čovekov plemenski impuls. Ti impulsi usmereni su na pretvaranje neprijatelja u zlog entiteta. Primeri uključuju savezničku propagandu protiv Hitlera i, u novije vreme, Sadama Husseina. Primarna ciljna publika je vlastita javnost.

Novi princip rata

Mainstrim „propagandni” mediji (“media spin”) postali su tj. doneli su nov princip ratovanja. “Medijski vortex” opisuje se kao posvećivanje velike pažnje odnosima sa javnošću i razumevanje da je podrška javnosti neophodna komponenta vojnog uspeha. U isto vreme, mora se prepoznati da su mediji važno oružje u oblikovanju svetskog mišljenja. Vojska ne bi trebala uzimati medijsko izveštavanje o borbenim operacijama zdravo za gotovo i trebala bi izbegavati radnje koje bi otuđile javnu podršku, istovremeno povećavajući medijsko izveštavanje o uspešnim pričama. Obratiti pažnju na propagandu presudno je za borbenog zapovednika u doba kada su 24-satne neposredne vesti o bojnom polju uobičajene.

Prijateljski podsetnik da će TV Diskoveri ( Discovery ) sutra prikazati trosatni NLO specijal sa Džonom Podestom ( John Podesta ) – najboljim drugarom, drugarice Hilari Klinton, Kris Melonom( Chris Mellon ) i ostatkom obaveštajne službe.

Interesuje nas vaš stav. Da li mislite da postoji prostor da van planete Zemlje obituju drugi entiteti i da ćemo ih uskoro videti ili je sve klasična farsa? Pištite nam na našem Telegram Kanalu “Nulta Tačka”