Sve vesti Svet

VAŽNA VEST : OKRUG U INDIJI OBJAVLJUJE DA SU POBEDILI COVID-19, ŠTO DOKAZUJE EFIKASNOST LEKA IVERMEKTIN KOJI SE KORISTI U OVOJ ZEMLJI ZA LEČENJE OVOG VIRUSA

Gateway Pundit je ranije izvestio da se broj slučajeva COVID-a u Indiji smanjuje zahvaljujući novim pravilima koja promovišu Ivermektin i Hidroksihlorokin u velikoj populaciji. 33 okruga u Utar Pradešu u Indiji sada su se oslobodili COVID-19, saopšteno je u petak. Stopa oporavka porasla je do 98,7%, što dokazuje efikasnost IVERMECTIN-a u okviru „Modela kontrole virusa u Utar Pradešu“.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Ova država ima procenjenu populaciju od 241 milion ljudi 2021. godine i ima najveću populaciju u Indiji. Ovo je skoro dve trećine stanovništva Sjedinjenih Država 2021. godine, a sada je to država bez virusa COVID-19.

Dakle, šta bi Sjedinjene Države ili Srbija mogle da rade pogrešno? Pitajmo dr Faučija ili Dr Kona

Hindustan Times je izvestio o ovom velikom razvoju događaja:

Sveukupno, država ima ukupno 199 aktivnih slučajeva, dok se stopa pozitivnosti spustila na manje od 0,01 posto. Stopa oporavka se u međuvremenu popravila na 98,7 odsto. Prema državnom zdravstvenom biltenu, Utar Pradeš je u poslednja 24 sata prijavio samo 11 novih slučajeva Covid-19 i nula smrtnih slučajeva.

India Today je takođe 31. avgusta izvestila:

Broj aktivnih slučajeva u Utar Pradešu smanjen je na 269, dok je postotak aktivnih slučajeva u odnosu na ukupno potvrđene slučajeve 0 posto.

Broj aktivnih slučajeva, koji je u aprilu iznosio 310,783, smanjio se za preko 99 %.

Novi slučajevi Covid-19 u državi ostali su ispod 100, 50 dana uzastopno.

Od 187,638 uzoraka testiranih u poslednja 24 sata, 21 je bio pozitivan. U istom periodu, još 17 pacijenata se oporavilo od infekcije, što je do sada oporavilo više od 1.686.182 ljudi.

Utar Pradeš je vodeća država u Indiji koja koristi Ivermektin u ranoj fazi i preventivno u svim porodičnim kontaktima. Ova država je jedna od pet sa najnižim stopama slučajeva COVID-a u svim državama u Indiji uprkos tome što ima nisku stopu vakcinacije od samo 5,8% potpuno vakcinisanih.

Evo malo podataka o upotrebi Ivermektina u UP-u, objavio ih je Indian Express:

„Utar Pradeš je bila prva država u zemlji koja je uvela profilaktičku i terapijsku upotrebu Ivermektina velikih razmera. U maju-junu 2020. godine, tim u Agri, predvođen dr. Anshul Pareek, eksperimentalno je davao Ivermektin svim članovima RRT tima u okrugu. Uočeno je da niko od njih nije razvio Covid-19 uprkos tome što je bio u svakodnevnom kontaktu sa pacijentima koji su bili pozitivni na virus”, rekao je službenik za nadzor Utar Pradeša Vikssendu Agrawal.

On je dodao da je na osnovu nalaza iz Agre, državna vlada odobrila upotrebu Ivermektina kao profilaktičko sredstvo za sve kontakte pacijenata sa Covid-om, a kasnije je dozvolila davanje terapijskih doza za lečenje takvih pacijenata.

Tvrdeći da je pravovremeno uvođenje Ivermektina od prvog talasa pomoglo državi da održi relativno nisku stopu pozitivnosti uprkos velikoj gustini naseljenosti, rekao je: „Uprkos tome što smo država sa najvećom bazom stanovništva i velikom gustinom naseljenosti, održali smo relativno nisku stopu pozitivnosti i mali broj slučajeva na milion stanovnika”.

Rekao je da se osim agresivnog praćenja kontakata i nadzora, niže stope pozitivnosti i smrtnosti mogu pripisati velikoj upotrebi Ivermektina u državi, dodajući da je lek nedavno uveden u Nacionalni protokol za lečenje i upravljanje kovidom. “Kada drugi talas popusti, sproveli bismo sopstvenu studiju, jer se pojavilo mnoštvo dokaza koji potvrđuju našu blagovremenu upotrebu Ivermektina iz prvog talasa”, rekao je Vikasendu za The Indian Express.

I Utar Pradeš i Delhi su zabeležili neverovatan pad slučajeva COVID-19 jer rano i preventivno koriste Ivermektin. Dok je Kerala, mala država koja se nalazi u južnoj Indiji i koja je previše zavisna od vakcina i manje zavisna od Ivermektina, prijavila značajan porast slučajeva COVID-19. Imajte na umu da Utar Pradeš ima osam puta veće stanovništvo od Kerale.

Više informacija o Keralinim slučajevima COVID-19 na The Desert Review:

„Dok je Kerala u aprilu uključila Ivermektin u smernice svoje države, ograničili su njegovu upotrebu samo u klasi B – teškim slučajevima ili onima sa pridruženom bolešću, čineći njegovu upotrebu mnogo manjom jer nisu dozvoljeni blagi slučajevi. To je značilo da je rezervisan kao kasni tretman ako se uopšte koristi.

Konačno, Kerala je potpuno napustila upotrebu Ivermektina 5. avgusta 2021.

Juan Chamie, analitičar podataka iz Kembridža koji je pružio grafički uvid i objavio članak o COVID-u, dao je svoj odgovor zašto su slučajevi COVID-a u Kerali izmakli kontroli.

„Moje glavno objašnjenje je nedostatak ranog lečenja. Keralin protokol COVID-a od aprila 2021. uključivao je Ivermektin, ali ne kao rani tretman. Kao rezultat toga, kvalifikovala se samo mala grupa, oni u kategoriji B grupe sa faktorima visokog rizika. Novi protokol od 5. avgusta je još gori. Uklonili su Ivermektin (potpuno)”.

Uprkos rasprostranjenom pokušaju medija i SZO da ubede svet da je Indija odustala od Ivermektina citirajući DGHS, ICMR i AIIMS, nisu promenili svoj stav, a Ivermektin ostaje u Indijskom nacionalnom protokolu”.

Naravno, SZO, farmaceutske kompanije, lažni mediji i Fauči nisu zadovoljni ovim velikim razvojem događaja. New York Times će doživeti slom zbog ove vesti.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/GatewayPundit