Sve vesti Svet

VAŽNA VEST! VAKCINA NIJE POTREBNA?! INDIJA UZ SVEGA 6,5% POTPUNO VAKCINISANE POPULACIJE DOSTIGLA IMUNITET STADA!

Nedavno istraživanje koje je pokazalo da 68 posto indijske vrlo slabo vakcinisane populacije ima antitela na COVID 19 potpuno ruši globalni narativ o vakcinaciji koji se forsira na Zapadu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

U sredu je Guardian pokrivao rezultate nacionalnog istraživanja seroprevalencije Indijskog veća medicinskih istraživanja:

Četvrto indijsko nacionalno sero-istraživanje, koje ispituje prevalenciju antitela bilo infekcijom ili vakcinacijom, pokazalo je da 67,6% populacije koja broji više od 1,3 milijarde ima antitela na koronavirus.

The Guardian je naveo da ,,Od ispitanika, 62,2% nije vakcinisano, 24,8% je dobilo svega jednu dozu i 13% su potpuno vakcinisani.

Indijski časopis The Economic Times primetio je da je istraživanje obuhvatilo i decu od 6 godina na više.

Prema Googleovoj statistici, poslednji put ažuriranoj u utorak, samo je 6,5 % populacije potpuno vakcinisano.

Nalazi istraživanja podstaknuli su navode na društvenim mrežama da je Indija dostigla imunitet stada, čak iako 87 do 92% populacije nije vakcinisano.

Grafikoni koji prikazuju nove slučajeve indijskog soja COVID 19 u julu 2021. pokazuju nagli pad broja slučajeva poslednjih nedelja, čak iako nivo vakcinacije ostaje nizak.

Uprkos istraživanju koje ukazuje na populaciju koja razvija imunitet stada, indijski mediji i vladini propagandisti očajnički žele da se dodvore globalnom narativu i vakcinaciji te nastavljaju sa propagiranjem vakcinacije, nošenjem maski i testiranjem kao ključnim načinima borbe protiv COVID-a 19.

Prema klinici Mayo, imunitet stada u SAD-u znači da bi 70% populacije – više od 200 miliona ljudi moralo da se oporavi od COVID-a 19 da bi se zaustavila pandemija. Indija je izuzetno blizu tog broja.

Rezultati istraživanja razaraju rupe u propagandi koju prodaje zapad koji na silu želi da vakciniše svoje građane.

Zapravo, zapadne administracije već su počele sa upotrebom narativa optužujući nevakcinisane građane da su krivci zbog oboljenja onih koji su vakcinisani.

Ovi podaci, apsolutno bacaju sumnju na efikasnost pa čak i neophodnost vakcine, i dodaju soluciju koje se zapad i farmako industrija plaše a to je da vakcine možda nisu ni potrebne.