Sve vesti Svet

VAŽNA VEST! Virusolozi objavili rad: Otisci potvrđuju da je COVID 19 stvoren ljudskom rukom

VAŽNA VEST! Virusolozi objavili rad: Otisci potvrđuju da je COVID 19 stvoren ljudskom rukom

Dva cenjena virusologa tvrde da su pronašla “jedinstvene otiske” na uzorcima COVID-19 koji pokazuju da postoji velika mogućnost laboratorijske manipulacije. Do ove studije i ovih zaključaka koji se nalaze na 22 strane papira, došao je najpre britanski Daily Mail.

Oni su takođe otkrili da “SARS- Coronavirus-2” nema prirodne pretke i da je on bez ikakve sumnje stvoren kroz “laboratorijsku manipulaciju”.

Prošle godine, Sorensen je za Norvešku televiziju NRK rekao da COVID 19 u sebi sadrži delove koji nikada nisu pronađeni u prirodi i da su Sjedinjene Američke Države godinama sarađivale sa Kinom, iztraživajući “dobitak funkcije”.

Prvi dijagram koronavirusa koji pokazuje šest “otisaka” identifikovanih od strane dvojice stručnjaka koji tvrde da je ovaj virus sigurno napravljen od strane ljudske ruke.

Drugi dijagram kako amino kiseline pronađene na SARS COV-2 “spajkovima” imaju skoro pa magnetno dejstvo koje pomaže pri “lepljenju” na ćelije.

Rad sa detaljima njihove višemesečne “forenzičke analize”, koja se osvrnula na eksperimente urađene u Institutu za virusologiju Wuhan između 2002. i 2019. godine trebao bi biti objavljen u naučnom časopisu “Quarterly Review of Biophysics Discovery”

Više putem pošte :

Kopajući po arhivama časopisa i baza podataka, Dalgleish i Sørensen otkrili su kako su kineski naučnici, neki u saradnji s američkim univerzitetima, navodno izgradili alate za stvaranje koronavirusa.

Velik deo rada fokusira se na kontroverzna istraživanja ” Dobitak funkcije ” – privremeno zabranjena u SAD-u pod Obaminom administracijom.

Dobitak funkcije uključuje podešavanje virusa koji se pojavljuju u prirodi kako bi ih učinili zaraznijima, tako da se mogu replicirati u ljudskim ćelijama, što omogućava proučavanje i bolje razumevanje potencijalnog učinka virusa na ljude. 

Dalgleish i Sørensen tvrde da su naučnici koji rade na projektima Gain of Function uzeli prirodnu “okosnicu” koronavirusa pronađenu u kineskim pećinskim slepim miševima i na nju dodali novi “spajk” pretvarajući ga u smrtonosni i vrlo prenosivi SARS-Cov-2.

Jedan od kontrolnih znakova navodne manipulacije koju su istakli naučnici bio je niz od četiri aminokiseline koje su pronašli na spirali SARS-Cov-2.

U ekskluzivnom intervjuu za DailyMail.com, Sørensen je rekao da sve aminokiseline imaju pozitivan naboj, što uzrokuje da se virus čvrsto lepi za negativno nabijene delove ljudskih ćelija poput magneta i tako postaje zarazniji . 

No budući da se, poput magneta, pozitivno nabijene aminokiseline međusobno odbijaju, retko je pronaći čak tri u nizu u prirodnim organizmima, dok je četiri u nizu ‘krajnje malo moguće’, rekao je naučnik.

‘Fizički zakoni znače da ne možete imati četiri pozitivno nabijene aminokiseline zaredom. Jedini način na koji to možete da dobijete jeste ako ga veštački napravite , rekao je Dalgleish za DailyMail.com.

‘ Očekivalo bi se da će prirodna pandemija virusa postupno mutirati i postati zaraznija, ali manje patogena, što su mnogi i očekivali s pandemijom COVID-19, ali čini se da se nije dogodilo’, napisali su naučnici.

Kada su Sørensen i Dalgleish lansirali svoja otkrića prošle godine, to je protumačeno kao “nelogično” – međutim bivši šef MI6 Sir Richard Dearlove ukazao je na nalaze ovog dvojca kao na “važan” razvoj događaja koji bi mogao da dokaže da je pandemija potekla iz Wuhanske laboratorije. 

Sørensen i Dalgleish nisu prvi naučnici koji su pronašli neobične delove unutar COVID-19. Prošlog juna Daily Telegraph izvestio je da postoje dva jedinstvena dela COVID-19:

Prvi , virus se jače veže na ljudske enzime ACE2 od bilo koje druge vrste, uključujući slepe miševe.

Drugo , SARS-CoV-2 nedostaje “mesto razlaganja furina”  što ga čini znatno zaraznijim.

Prema izraelskom genetičaru, dr. Ronenu Shemeshu, nalazište Furin najneobičnije je otkriće .

“Verujem da je najvažnije pitanje o razlikama između SVIH vrsta koronavirusa umetanje mesta razlaganja Furin proteaze na proteinu Spike SARS-CoV-2”, rekao je. ” Takvo je umetanje vrlo retko u evoluciji, a dodavanje takve 4 aminokiseline tokom samo 20 godina vrlo je malo verovatno .”

“Postoji mnogo razloga za verovanje da je COVID-19 koji geneiše SARS-CoV-2 generisan u laboratoriju. Najverovatnije metodama genetskog inženjeringa”.

U međuvremenu, profesor univerziteta Flinders Nikolai Petrovsky otkrio je prošle godine ili ” slučajnost ili znak ljudske intervencije” unutar COVID-19 rekavši Telegraphu da je COVID-19 “izvrsno prilagođen ljudima”.

“Zaista ne znamo odakle je taj virus došao – to je istina. Postoje dve mogućnosti, prva je da se radi o slučajnom prenosu virusa … druga je mogućnost da se radi o slučajnom puštanju virusa iz laboratorije, “rekao Petrovsky.

Petrovsky je na kraju zaključio da se slaže sa ovim naučnim istraživanjem kojeg su uradili Sorensen i Daghleish te dodao da bi jedini cilj ovog rada trebao svakako da bude krajnje otkriće kako se zaista dogodila ova pandemija i kako da se spreči buduća.

Imajte na umu – izeštavanje o bilo čemu vezanom za ovu temu prošle godine kažnjavalo se progonom, demonetizacijom i ciljanim-člancima propagandista, danas to nije slučaj, pa zašto je to tako?