Sve vesti Svet

VAŽNO! Kineski uzbunjivač tvrdi: Virus je napravljen ljudskom rukom

VAŽNO! Kineski uzbunjivač tvrdi: Virus je napravljen ljudskom rukom

Tokom poslednje 2 nedelje došlo je do nagle promene u izveštavanju vezanom za koronavirus. E-mailovi Dr.Faučija su dosta toga imali da otkriju i sada Bajdenova administracija i medicinsko rukovodstvo u vladi iznenada i veoma ažurno žele da istraže priču o koronavirusu za koji se sve više smatra da je napravljen u laboratoriji.

Adam Hosli ( Fox Vesti ) tvitovao je kako smatra da se radi o povećanom pritisku na naučnu zajednicu da bude otvorena i da preispita teoriju da je kineski koronavirus napravljen u laboratoriji nakon saznanja o doušniku koji je prebegao u SAD i koji poseduje veoma bitne informacije o tome da je koronavirus napravljen u laboratoriji u Vuhanu.

Advokat Bosika poručio: Dolazimo po tebe Srpski mengele i ti ideš u HAG (VIDEO)

Korumpirani direktor FBI-ja Kristofer Vrej nije odmah bio upućen u to jer su oficiri nižeg ranga želeli da se uvere da su dobili sve što im je potrebno pre nego što su mu rekli.Imajte na umu da agenti iz FBI-ja ne veruju direktoru,pa su to čuvali od njega što je duže moguće kako informacije o doušniku ne bi završile u pogrešne ruke.

Adam Hosli objavio je vest sinoć u nizu tvitova:

” Rečeno nam je da je povećani pritisak na Kinu poslednjih dana posledica doušnika sa veoma pouzdanim informacijama. Zapravo ,ni direktor FBI-ja nije znao ,jer su njegove kolege želele da se uvere da su dobili sve što im je potrebno pre nego što mu prenesu tu informaciju ”.
Hoslijevi izvori tvrde da je KOVID 19 objavljen u Avgustu 2019.u Kini:

Kina je dozvolila širenje koronavirusa tako da ekonomski uticaj i ukupni uticaj neće biti samo na Kinu:

Kina je preduzela snažne mere u zemlji da zaustavi širenje, ali nije učinila ništa da zaustavi letove koji su napustili Vuhan na međunarodnom nivou:

Zbog toga se ekipa Bajden-Obama iznenada zainteresovala za priču da je koronavirus potekao iz laboratorije.Skoro godinu dana kasnije,pojavljuje se ovakva priča Faučija i drugih koji sve vreme pokušavaju da vežu za prirodni događaj i zaštite Kinu.