Sve vesti Svet

VAŽNO!!! VAKCINACIJA KREĆE IZ POČETKA?! OGLASILI SE ČELNICI FAJZERA I MODERNE: “TESTIRAMO EFEKTIVNOST PROTIV NOVOG SOJA, ZA 100 DANA MOŽEMO DA IMAMO NOVU VAKCINU”

I evo nas, tu smo a narativ će biti “više niko ne može da se računa kao vakcinisan i krećemo iz početka”.

Tako, je. Dobro ste pročitali.

Otkriće novog kako ga karakterišu najopasnijeg mutiranog soja korona virusa koji nosi naziv “omicron” dovelo je do uzbune u svetskoj zdravstvenoj organizaciji, do neverovatne histerije u mejnstrim medijima, do zabrane letova ali i do neverovatnog skoka akcija Moderne i Fajzera koji beleže neverovatan rast.

Pored toga, u toku večeri, dok su svi mirno spavali, oglasili su se i čelnici Fajzera kao i čelnici Moderne koji su izjavili da će za oko 100 dana imati nove vakcine protiv novog soja.

“Vakcina Moderna COVID-19 je odobrena kao dopuna za mnoge populacije na nivou doze od 50 µg. Kompanija ubrzano radi na testiranju sposobnosti trenutne doze vakcine da neutralizuj3 varijantu Omicron i podaci se očekuju u narednim nedeljama, “, napisala je Moderna u svom saopštenju.

Portparol medicinske kompanije BioNTech, koja je razvila vakcinu protiv koronavirusa zajedno sa Pfizerom, rekao je u petak da će kompaniji trebati još dve nedelje da utvrdi efikasnost vakcinacije protiv nove varijante COVID-19 Omicron.

“Više podataka iz laboratorijskih testova očekujemo najkasnije za dve nedelje. Ovi podaci će pružiti više informacija o tome da li bi B.1.1.529 mogla biti teža varijanta koja može zahtevati prilagođavanje naše vakcine ako se ona proširi globalno , rekao je portparol BioNTech-a za Reuters, koristeći prethodni naziv za soj.

Još jedna teorija zavere koja nije teorija zavere već samo mutirani soj, “afrički”, koji dolazi sa kontitnenta gde ima manje obolelih od COVID-a nego što ih ima u Beogradu, pričamo o celim državama.

NultaTačka/ThePulse/TheTimesOfIsrael