Sve vesti Youtube

Večeras od 20:30 ćete saznati sve ono što niste smeli! Mario ZNA uživo donosi sve zabranjene informacije (VIDEO)

Večeras od 20:30 ćete saznati sve ono što niste smeli! Mario ZNA uživo donosi sve zabranjene informacije (VIDEO)

Kako su mnogobrojni gledaoci do sada i navikli, večeras će Mario ZNA emitovati još jednu emisiju uživo na svom Youtube kanalu gde će javnosti biti predočene sve zabranjene činjenice koje su se desile u proteklih 5 dana.

Od “kentaur” soja do napada na Đokovića pa sve do klimatske histerije koja stiže u Srbiju a koja je zahvatila svet Mario ZNA će komentarisati i najnovije izlive korona/trans/levičarskog idiotizma koji vlada u našoj zemlji ali i u inostranstvu.

Da li Srbiju čekaju još veća poskupljenja i tragična zima kako predviđaju? Kako tu zimu izazivaju i ko stoji iza nje? Odakle Rusi u igri “Majmunske boginje”? Kako se širi klimatska panika i da li je realno da idu do tačke neprevaziđene gluposti koja je provaljena? Kako pobediti sve njihove planove i kako ostati normalan u nenormalnom vremenu su samo neka od pitanja na koja će Mario večeras dati odgovore.

Ne propustite da se već sada pretplatite na kanal Mario ZNA i tako pre svih dobijete obaveštenje o sledećoj epizodi podkasta iz bunkera ili o emisiji uživo.

NultaTačka