Sve vesti Svet

VELIKA BRITANIJA: POLICIJA SPREMA HAPŠENJE BIVŠE MEDICINSKE SESTRE KOJA JE REKLA DA ĆE ODGOVORNI ZA ,,KORONU” PROĆI KAO NACISTI U NIRNBERGU

Pisao Elena Vuk

Kejt Šeminari(Kate Shemirani (54)) prošle godine izgubila je dozvolu za medicinsku sestru i većinu prisutnosti na društvenim mrežama zbog širenja, kako su to nazvali, teorija zavere protiv COVID-19, jer je uporedila programe vakcinacije sa nacističkim ratnim zločinima. Bivša medicinska sestra takođe je britansku nacionalnu zdravstvenu službu nazvala “Novim Aušvicom”.

Metropolitanska policija istražuje govor istaknute britanske teoretičarke zavere Kejt Šeminari, koja je pozvala na vešanje nacističkih doktora na Nürnberg-škom procesu dok je govorila protiv programa vakcinacije.

Šeminari, bivša medicinska sestra koju je Veće za negu i babice/tehničare suspendovalo u julu 2020. godine kao odgovor na širenje dezinformacija COVID-19, prošle nedelje izašla je na pozornicu na Trafalgar Square-u u Londonu kako bi promovisala svoje teorije o tome šta su vakcine protiv koronavirusa.

Na snimcima svog govora koji je na Twitter podelila doktorka Rejčel Klark( Rachel Clarke ) u subotu, moglo se čuti Šeminari kako okupljenima govori: “Na suđenjima u Nürnbergu, doktorima i medicinskim sestrama, sudili su im i bili su obešeni.”

“Ako ste doktor ili medicinska sestra, sada je vreme da izađete iz tog autobusa”, obećala im je bivša medicinska sestra. “Sklonite se i budite sa nama, ljudima, širom sveta koji se uzdižu.”

Šeminari je takođe zatražila od prisutnih da joj “pošalju” e-poštom “imena” britanskih doktora: “Sa grupom pravnika sve to prikupljamo”, rekla je okupljenima koji su protestovali zbog COVID mera.

Klarkova je u svom tvitu označila policiju Metropolitan, pozivajući ih da istraže aktivistkinju zbog “podsticanja na mržnju” i “preteći omčom doktorima NHS-a”.

Potparol Metropolitan policije rekao je za Daily Mail da oni sada istražuju primedbe:
“Poznati su nam video-zapisi koji kruže internetom, koji prikazuju govor koji se dogodio tokom skupa na trgu Trafalgar u subotu, 24. jula”, rekao je potparol. „Službenici sprovode istragu kako bi utvrdili da li je počinjeno neko krivično delo. Nije bilo hapšenja. ”

Šeminari je prethodno nazivala timove za vakcinaciju NHS-om “vodičima smrti”, rekla je da su mere kontrole COVID-19 srodne nacističkim ratnim zločinima i nazvala NHS “Novim Aušvicom”. Aktivistkinja i bivša medicinska sestra pozivala je ljude da bace “prljave krpe” (zvane maske za lice) za koje je rekla da čine ljude “vrlo bolesnima” povećavajući rizik od bakterija. Također je za simptome COVID-19 krivila 5G radio talase.

Bivšoj medicinskoj sestri su još prošle godine blokirali Facebook, Twitter, Instagram i YouTube profile.

Sin Šeminarijeve je prošle godine za BBC rekao da sa mamom “nikada više neće imati veze” jer je ona “predaleko otišla” sa svojom “opasnom” agendom.

Sedam ljudi je ubijeno nakon suđenja doktorima u Nürnbergu koje je trajalo od decembra 1946. do avgusta 1947., zbog optužbi da su učestvovali u nacističkom masovnom ubistvu. Obešeni su 2. juna 1948. u zatvoru Landsberg.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/SputnikNews