Sve vesti Svet

VELIKA VEST! ISTINA SE UVEK OTKRIJE! REVIZORSKI TIM ARIZONE OTKRIO MANIPULACIJU GLASOVIMA U OKRUGU MARIKOPA

Pisao Elena Vuk

Revizijom izbora u Arizoni 2020. utvrđeno je da su zvaničnici okruga Maricopa izbrisali podatke sa računara povezanim sa izborima dan pre nego što su glasačke mašine predane revizorskom timu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Digitalni forenzički stručnjak i analitičar Ben Cotton podsetio je prisutne na prezentaciji revizije da je izborni materijal federalno ovlašten i mora se čuvati 22 meseca, ali neki od materijala pregledanih u reviziji pokazali su da su ili promenjeni ili potpuno izbrisani.

“Pre svega, moramo se setiti da imamo to 22-mesečno federalno ovlašćenje ”, rekao je Cotton. “Dakle, jasno je da barem ono što je postojalo na EMS-u kada smo ga dobili kao deo ove revizije, nismo imali vremenski period koji je  pokriven tim saveznim zakonom, kao što je trebalo biti pokriveno.”

 

Cotton je zatim objasnio kako je njegov tim identifikovao vremenske oznake za vreme brisanja i izmene datoteka od strane službenika okruga Maricopa.

“Snimili smo snimke ekrana ljudi iz okruga Maricopa za tastaturama u tim vremenskim periodima”, rekao je Cotton, dodajući da je pregledao i video izvode koji pokazuju kada su ti zvaničnici okruga Maricopa neovlašteno menjali izborne podatke.

Cotton-ovo otkriće naišlo je na aplauz publike tokom saslušanja.

Zastupnik Arizone Warren Petersen (R) primetio je da se revizija “brojeva ne slaže” sa overenim izbornim rezultatima, i rekao da se čini da je okrug Maricopa “prekršila zakon dupliranim glasačkim listićima“.

„Kuda sad? Mislim da postoje zakoni i sprovođenje zakona koji se moraju uključiti “, rekao je Petersen.

“Ono što me najviše uznemirilo u celom ovom procesu je opstrukcija koju smo videli iz ovog okruga. Nepoštovanje revizora, drska volja da se prekrši zakonski sudski poziv, naš državni tužilac rekao je da je to protiv zakona, zaista je alarmantno. ”

 

“Dalje, njihova spremnost da ulože značajna sredstva, ljudski kapital, kako god da kažete, da blokira i zaustavi ovu reviziju … koliko su novca potrošili pokušavajući zaustaviti našu reviziju? Mora biti u stotinama hiljada dolara ”, nastavio je.

“Čini se da su prekršili zakon dupliranjem glasačkih listića. To je ogroman posao. To treba rešiti. Moramo doći do kraja, da li je taj zakon prekršen, kako ga sprečiti u budućnosti, smatrati ljude odgovornima koji su to učinili ovaj put ”, dodao je.

Predsednica Senata Karen Fann takođe je u petak poslala pismo glavnom tužitelju Arizone Marku Brnovichu u kojem ga poziva da ispita rezultate revizije kako bi doneo odluku o pokretanju krivične istrage.

 

Rezultati revizije u Arizoni otkrili su na hiljade razlika, uključujući 17.000 dupliranih glasačkih listića i lažnih poštanskih(glasačkih) listića i koverti u državi u kojoj je Džo Bajden navodno osvojio 10.500 glasova.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/InfoWars