Sve vesti Svet

VELIKA VEST! JAPAN ODBACIO 1.63 MILIONA DOZA VAKCINE MODERNA! TVRDE DA SU KONTANIMIRANE

Pisao Elena Vuk

Japanski Kyodo News objavio je u sredu da državno ministarstvo zdravlja Japana obustavlja upotrebu oko 1,63 miliona doza Modrna vakcine protiv Covid-19.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nakon što je osam distributivnih centara za vakcinaciju širom Japana prijavilo kontaminaciju Modernine vakcine zbog “stranih materijala”, Ministarstvo zdravlja, rada i socijalne zaštite Japana, uputilo je poziv da se obustave sve njihove vakcine.

Japanski proizvođač lekova Takeda Pharmaceutical Co. zadužen je za nadzor prodaje i distribucije vakcina proizvođača Moderna u toj zemlji.

Moderna je navodno obećala da će sprovesti istragu o ovom pitanju nakon zahteva Takede.

U međuvremenu, Takeda traži od medicinskih ustanova i drugih koji bi mogli dati pacijentima vakcinu da odmah prestanu sa primenom iste.

Preko 10 miliona doza vakcine Moderna protiv Covid-a korišteno je u zemlji od kada je odobrena za hitnu upotrebu u maju 2021.ž

MILIONI PODATAKA USKLADIŠTENIH U MAJKROSOFTU POSTALI DOSTUPNI! PRIVATNI PODACI NA ,,IZVOLTE”!

Prema japanskom ugovoru sa Modernom, nacija je trebala dobiti 50 miliona doza do Septembra.

NHK je izneo u sredu u saopštenju za javnost Takede, koje glasi: “Radićemo sa Ministarstvom zdravlja, rada i socijalne službe kako bismo se pozabavili ponudom alternativa, mi ćemo nastojati smanjiti uticaj na vakcinisanje. Uskoro ćemo blisko sarađivati sa Modernom i Ministarstvom zdravlja, rada i socijalne službe. Daćemo sve od sebe da brže odgovorimo.”

Predviđena istraga od strane Moderne još nije objavljena.ž

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/InfoWars