Srbija Sve vesti

Velika vest! UG Lekari i Roditelji za Nauku i Etiku postala partner Svetskog Saveta za Zdravlje koje okuplja najveća imena svetske medicine

Velika vest! UG Lekari i Roditelji za Nauku i Etiku postala partner Svetskog Saveta za Zdravlje koje okuplja najveća imena svetske medicine

Udruženje građana Lekari i roditelji za nauku i etiku koje je stalo nasuprot kovid histerije i brutalnih mera koje je vlast u Srbiji pokušala da sprovede juče je postala partner globalne organizacije World Council for Health koja okuplja najveća imena medicine kao što je dr Piter Mekala, dr Tes Lavri, dr Robert Malone i drugi.

Velika vest koja će svakako mnogo doprineti u slobodi izbora pri lečenju i zaštiti osnivnih ljudskih prava dolazi u pravo vreme, baš u trenucima kada medicinski stručnjaci sa margine medicine kroz mejnstrim medije pokušavaju da vrate korona narativ u svakodnevnicu.

Redakcija Nulte Tačke u celosti prenosi saopštenje koje je povodom sklapanja partnerstva sa WCH-om izdalo Udruženje građana “Lekari i roditelji za nauku i etiku”

Udruženje gradjana Lekari i roditelji za nauku i etiku je već više od godinu dana posvećena informisanju građana o medicinskim sredstvima koja umesto kroz studije i lične preporuke lekara, do korisnika dolaze putem reklama i marketinških informativno škrtih pamfleta.

Valjanost našeg angažmana potvrđuje činjenica da sličnih udruženja ima u skoro svim zemljama razvijenog društva.
Suočeni sa nedostacima u radu Svetske zdravstvene organizacije, odgovorni lekari su pokrenuli organizaciju na svetskom nivou koja će nastaviti da se brine o adekvatnom informisanju o svim medicinskim nedoumicama, a pre svega o gorućim pitanjima vezanim za zdravlje ljudske populacije, kao što je „specijalna KOVID operacija“ ili slične operacije planirane u budućnosti. Asocijacija World Council for Health (WCH) (srp. Svetski savet za zdravlje – SSZ) je globalna koaliciona organizacija lekara fokusiranih na zdravlje i grupe civilnog društva koje nastoje da prošire znanje o javnom zdravlju kroz nauku i zajedničku mudrost. Svi aktivni partneri organizacije su posvećeni zaštiti ljudskih prava i slobodne volje i svojom aktivnošću stiumulišu ljude ljude da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i blagostanjem.

LRNE je na Vidovdan postala partner Svetskog saveta za zdravlje, asocijacije koja će koordinisati aktivnost svih nacionalnih lekarskih organizacija s ciljem da medicina ne napusti okvire nauke i etike kako bi svi zajedno nastavili da doprinosimo boljem zdravlju čovečanstva.

NultaTačka/LRNE