Srbija Sve vesti

VELIKI NARODNI SKUP PODRŠKE RUSIJI u Beogradu!

VELIKI NARODNI SKUP PODRŠKE RUSIJI u Beogradu!

Globalisti i kolonizatori ujedinili su se protiv Rusije te na sve načine pokušavaju da unazade napredak vojne operacije koju ova zemlja sprovodi u Ukrajini u želji da denacifikuje politički establišment Ukrajine.

Dezinformacije, lažne vesti koje za cilj imaju povećanje broja civilnih žrtava u Ukrajini deo su propagande zapadnih medija i njihovih šefova koji zdušno rade na tome da Rusiju i Ruse predstave kao okupatore i ratne zločince. Cenzura je u poslednjih nekoliko dana dostigla do sada ne viđeni nivo a građani Srbije još uvek pronale načina da se informišu i dobiju realnu sliku na terenu u Ukrajini ali i svetu te nisu potpali pod zapadnu propagandu. 

U tom svetlu, pravde i istine koja je danas potrebna više nego ikad a koja nedostaje u Petak, 4. marta od 18h lider Narodnih Patrola, Damnjan Knežević i druge patriotske organizacije kao i ličnosti pozvale su građane na skup podrške Rusiji koji će se održati kod spomenika Caru Nikolaju Drugom u Beogradu.

Dok vlasti iz Srbije staju na stranu Ukrajinskih “banderaša”, narod se buni jer ako je narod ikada imao vremena da nauči i uvidi kako stvari zaista stoje to je imao u proteklih dve godine kovid fašizma kojeg je osetio na leđima.

NultaTačka