Sve vesti Svet

Veliki reset je velika prevara

Veliki reset je velika prevara
Pisao Elena Vuk

Veliki Reset jeste Velika Prevara! Tu nema neke logike, pogotovo ako pokušate da shvatite zašto Covid zahteva Veliki Reset.

To stvara haotičnost.

Glavni PR prevare jeste Klaus Švab, osnivač Svetskog ekonomskog foruma, koji se danonoćno trudi da ukaže na razorne ekonomske posledice pandemije. Kada se malo dublje pogleda, ispod svega, vidimo ovo: Ekonomska devastacija jednaka je Zaključavanjima zbog Covida.

Drugim rečima, politika zaključavanja dovela je do ekonomske horor priče i sada, da bismo ispravili tu akciju, koja uopšte nije trebalo da bude preduzeta, moramo da transformišemo svet stavljanjem globalista pod potpunu kontrolu.

BIL GEJTS NAPAO ILONA MASKA: Pazite on ima tone novca

Šta Švab zapravo govori; ako se buniš protiv ograničenja uvedenih zbog Covid-a, uzeće ti sve što već nisu uzeli..

Švab zatim ovo prati novom gomilom besmislica o pretvaranju korporacija u „kapitaliste zainteresovanih strana“.

Po njegovim rečima, to bi predstavljalo da kapitalisti bolje znaju od vas samih šta je to dobro za vas, za vaše okruženje kao i za celu planetu Zemlju.

Nejasna opšta objašnjenja su dojava. Neko će morati da ih definiše i sprovede. To bi bio… ko? Birokratija ogromne veličine koja radi za globalno upravljačko telo.

Da same zagađivačke korporacije ne kontrolišu nacionalna odeljenja pravosuđa, već bismo imali daleko čistiju životnu sredinu. I mnogi izvršni direktori korporacija, Švabovi prijatelji, bili bi u zatvoru.

Transformisanje „globalnog poretka“ neće rešiti probleme životne sredine. Smanjenje „našeg CO2 otiska” smanjenjem proizvodnje energije širom sveta, čime se stvara više siromaštva, nije rešenje.

Potreba za Resetom ne proizilazi iz COVID-a. Lažna pandemija je pokrenuta da bi mogao da se uvede Veliki Reset.

Nažalost, mi imamo milione i milione “slepih” i “gluvih”, kojima kada neki milijarder kaže “Ljubav.. Mir.. i još bolje – Svi smo u ovome zajedno! – padaju na kolena i uzvikuju: Konačno, bolji svet!

Od čega bi se taj bolji svet zapravo sastojao?

Druga faza Velikog Reseta! Svetski ekonomski forum i njihova korist od ukrajinskog konflikta

Nadzor od zida do zida; univerzalni garantovani prihod vezan za socijalni kreditni rezultat; eliminacija privatne svojine; masovna cenzura; zamrzavanje i zaplena bankovnih računa; tehnologije korišćene za reprogramiranje ljudi, To! „Veliki Reset“ je  skup planova koji su u potpunosti zaživeli u glavama humanitarnih lideranakon što je COVID objavljen u januaru 2020.

Naravno.

Najstariji vid manipulacije je mamac. Namamite ljude pričom o virusu, a onda dok ih „štitite“ od klice iz bajke, pređite na Reset. I dodaju još: „Ne brini, to je deo zaštite.

Evo argumenta koji ljudi sa mentalnim poteškoćama vole da iznose: Ako iskreno i iskreno želite bolju planetu, to je sve što vi treba da uradite. A detalji i ko će preuzeti odgovornost za stvaranje te planete su od manjeg značaja. Prepustite posao stručnjacima.

Šta mislite, kako su lideri uvek varali svoje sledbenike? Obećavajući im bol, patnju, siromaštvo i ropstvo? Lideri nude mir i sreću. Moraju. Sreća će doći u ovom ili sledećem životu. A njime će upravljati subjekti koje lideri promovišu.

Čak i kada je neko umislio da je Bog, to nije vaš Bog, to je Bog u pričama koje politički lideri pričaju. On je onaj koga žele da obožavate. Oni znaju da imate svoje misli i pokušavaju da vas nateraju da verujete da su njihove želje zapravo vaše.

Kažu da je kuga u zemlji, a poslao je Bog ili Đavo ili Priroda ili Laboratorija; a odmah iza horizonta se nalazi sveobuhvatni Odgovor; prelepa Zora. Obećanje.

Zato iskoristi svoju moć da zađete u vaše iskrene želje, pa pokušajte da sagledate njihove, ako ste dovoljno hrabri da vidite istinu..

Nulta Tačka/InfoWars