Sve vesti Svet

VELIKO OTKRIĆE! Google već 10 godina finansira laboratoriju u Wuhanu! Ovo je njihov početak kraja

VELIKO OTKRIĆE! Google već 10 godina finansira laboratoriju u Wuhanu! Ovo je njihov početak kraja

Mario Bojić, osnivač i urednik produkcijske kuće “Nulta Tačka” danas je otkrio finansijske veze između EcoHealth Alliance-a i Google-a a to je potvrda odakle tolika višemesečna cenzura na društvenim mrežama kada je reč o hipotezi curenja virusa iz Wuhanske laboratorije i postoje velike šanse da se ovo iskoristi u sudskim procesima koji slede.

Organizacija EcoHealth koju podržava Google odigrao je presudnu ulogu u zataškavanju porekla COVID-a 19 putem svog predsednika Petera Daszaka.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Daszak je bio član istraživačkog tima Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Covid 19. On je zagovarao nastojanja da se “debankira” teorija o poreklu virusa, bez obzira na tvrdnje istaknutih naučnika i obaveštajaca koji su govorili da je virus došao iz laboratorije ne sa pijace.

Levičarske web stranice koje se maskiraju kao “fact čekeri” laboratorijsku teoriju i dalje nazivaju “lažnom”, uprokos promeni tona iz Bajdenovog režima i još većeg broja svetskih naučnika koji govore u tom vidu.

Ova organizacije dobila je više stotina hiljada američkih dolara od Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti za svoja istraživanja kao i njihov partner Wuhanski Institut za virusologiju.

A kako ukazuju najnovije informacije i sam Google-ov humanitarni ogranak takođe je finansirao studije koje su izvodili istraživači saveza EcoHealth, uključujući Petera Dežaka i to počevši od 2010. godine.

Njihova decenijska veza vidljiva je u studiji o flavivirusima slepih miševa iz 2010. godine, u kojoj su Dežak i potpredsednik EcoHealth-a Džonatan Epštajn autori, koji zahvaljuju Google.org na finansiranju. Studija iz 2014. godine o henipavirusu, čiji je autor Dežak, slično izjavljuje da je delom ovo istraživanje podržao sam Google.

A studija iz 2015. godine koji se fokusira na herpes, a u kojem su kao autori navedeni Dežak i Epštajn, otkriva da je takoše dobila finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj ali i og Google.org.

U OVOM VIDEU SAZNAĆETE SVE VEZANO ZA JEDNO OD NAJVEĆIH OTKRIĆA MARIJA BOJIĆA!

U 2018, EcoHealth Alliance istraživači su izneli rad pod nazivom “Serološka i bihevioralna istraživanja rizika kod radnika sa Wildlife u Kini” čije je finansiranje ponovo pomogao Google.

Sažetak rada:

Izveštavamo o studiji sprovedenoj u provinciji Guangdong , Kina, u kojoj ćemo da okarakterišemo ponašanje i percepcije povezane sa prenosom patogena sa pandemijskim potencijalom u visoko izloženoj ljudskoj populaciji. Istraživanja faktora rizila / izloženosti sprovedeno je kod osoba sa visokim nivoom izloženosti divljini.

Čini se da rad postavlja temelje za teoriju da bi koronavirusi slični SARS-u mogli da poteknu sa riblje pijace u provinciji u blizni grada Wuhan.

Većina ljudskih zaraznih bolesti ima životinjsko poreklo, stoje je razumevanje međusobne povezanosti čoveka i životinje u odnosu na pojavu bolesti i rizik od najveće važnosti. Sve veća učestalost i raznolikost interakcije čoveka i divljine u Kini pružaju mogučnosti za prenos zoonotskih patogena sa životinja na ljude”, započinje rad.

Rad takođe naglašava kako se SARS “pojavio kod ljudi i drugih sisara na “mokrim” pijacama.

Rukovanje i transport kao i kontakt sa lovljenim ili uzgajanim divljim životinjama predstavlja rizik za prelivanje patogena na ljude. U provincijama južne Kine, uključujući Guandong, značajan procenat stanovništva, sveže meso dobija sa ribljih pijaca, pijaca u zajednici koje su specijalizovanu za prodaju i živih životinja, uključujući retke i ugrožene vrste. Istraživanje je pokazalo da susret čoveka i životinje poput onih na tim pijacama pruža idelano okruženje za pojavu i prenos zaraznih bolesti.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.