Sve vesti Svet

“VI IZAZIVATE VIŠE ZAGAĐENJA”: VOZAČ JE ODRŽAO PREDAVANJE EKO-DEMONSTRANTIMA KOJI SU BLOKIRALI PUT (VIDEO)

Dok samodeklarisani „eko-anarhisti“ nastavljaju sa blokiranjem autoputeva po Velikoj Britaniji, pojavio se video zapis jednog vozača koji im objašnjava realno stanje i napominje da će svojim postupcima učiniti suprotno od njihovih ciljeva.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Demonstranti, koji su sebe nazvali “Izolatorima Britanije”, ponovo su seli na put na raskrsnici u blizini Londona, blokirajući saobraćaj, a policija se nije uopšte pojavila.

Izrevoltirani vozač prišao je demonstrantima i rekao im da razume zašto su pitanja zaštite okoline važna, ali ih je pitao: “Zašto mislite da je to, dovraga, ispravno?”

On je nastavio: “Izazivate dodatno zagađenje sa svim ovim automobilima koji stoje sad ovde i samo pravite sr***”, dodajući “Ovo nije način na koji to možete učiniti. Uništavate živote i terate ljude da vas mrze. ”

Taj čovek je savetovao demonstrante da ” odu na protest u London”.

Još jedan vozač zarobljen na putu bio je manje predusetljiv i vikao je “Vi ste gomila jeb*#ih kretena!”

 

Grupa je objavila saopštenje u kojem se tvrdi da će se “radnje nastaviti sve dok se Vlada ne obaveže na značajan način da izoluje svih 29 miliona britanskih “propusnih” domova do 2030. i sva socijalna stanovanja do 2025.”

Ipak, kako The Daily Mail izveštava, vođa ove grupe nije se ni potrudio da vlastitu kuću izoluje.

Zajedno sa ostalima, ovi demonstranti sprečavaju prave inženjere izolacije da dođu na svoje poslove.

Demonstranti su takođe prošle nedelje direktno izazvali opasan zastoj na putu, zbog čega je jedna žena hitno prevezena u bolnicu sa ozbiljnim povredama.

 

“Izolujte Britaniju”(Insulate Britain) izdanak je Extinction Rebellion-a, grupe koju bi trebalo nazvati Extinction Establishment jer vlada ionako zadovoljava sve njene dementne zahteve vezane za klimatske promene.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/InfoWars

O uredniku

Elena Čakar