Sve vesti Svet

VIRALNI VIDEO! DOKTOR KAŽE PACIJENTKINJI DA SE NE VAKCINIŠE JER SE VAKCINACIJA USKORO OBUSTAVLJA

VIRALNI VIDEO! DOKTOR KAŽE PACIJENTKINJI DA SE NE VAKCINIŠE JER ĆE VAKCINACIJA USKORO OBUSTAVLJA,

Viralni video snimak koji kruži društvenim mrežama prikazuje doktora koji govori jednoj ženi iz Ujedinjenog Kraljevstva da više ne prima vakcine protiv Covida jer će se davanje vakcine stopirati širom sveta.

U neverovatnom videu koji je navodno iz Chichestera u Velikoj Britaniji, žena na telemedicinskom pregledu kod doktora je obaveštena da se svetska šema vakcinacije bliži kraju zbog informacija o kojima javnost još nije upoznata.

„…Nije bilo dovoljno informacija“, čuje se kako doktor govori ženi.

„A još mnogo toga dolazi posebno za mlade ljude čiji je imunitet netaknut, očigledno je to dovoljno“, kaže doktor. “UREDU? Ima li pitanja?”

Žena je tražila pojašnjenje, pitajući: “Da bih bila sigurna, pa mislite da ne bih trebala da primim više vakcina?”

“Ako me pitate, ovo bi bio moj savet”, savetuje medicinski stručnjak.

„U redu“, odgovara pacijent, „i da li je to samo zato što mislite da niko ne bi trebalo da primi vakcinu ukoliko je mlad?

Doktor odgovara: „Sada se pojavljuju nove informacija koje ranije nisu bile dostupne i vrlo brzo će sve vakcine biti potpuno povučene.“

“Ovo su informacije koje su se upravo pojavile. Nećete to čuti na TV-u neko vreme verovatno zato što… [uzdah] to je duga priča, ali hm da, tako da će vrlo brzo zaustaviti sve ove vakcine, ljudi ne znaju… ali da…”

Nakon što je žena obaveštena o nekoliko nuspojava na koje treba da pripazi (znojenje, groznica, bol, kvržice, oticanje, bol u nozi), doktor je upitan od strane pacijentkinje da li njena sestra treba da se vakciniše.

„Izvini, mogu li da vas pitam? Dakle, moja sestra bi trebala sutra da primi buster dozu, ima samo 22 godine. Pa da joj kažem…?”

„Ne… molim te, ne“, preklinje doktor, dodajući: „Apsolutno ne. Ne treba. Molim te, ne.”

Iako je nejasno na koje bi se tačno nove informacije doktor mogao pozvati, u proteklih nekoliko meseci nekoliko istaknutih naučnika, uključujući izumitelja mRNA tehnologije, dr. Roberta Malonea, upozorilo je na ubijanje mladih,

Bivši potpredsednik Pfizera i glavni direktor za nauku dr. Michael Yeadon je upozorio da bi se booster vakcina mogla koristiti kao sredstvo za depopulaciju.

NultaTačka