Sve vesti Svet

VIŠE AUSTRALIJANACA GLASALO ZA DEPORTACIJU PREMIJERA SKOTA NEGO NOVAKA

VIŠE AUSTRALIJANACA GLASALO ZA DEPORTACIJU PREMIJERA SKOTA NEGO NOVAKA

Australijanci su sproveli anketu u kojoj je više ljudi glasalo za deportaciju Skota Morisona, tamošnjeg premijera, nego za deportaciju Novaka Đokovića.

Novak Đoković, prema mnogim komentarima koji su usledili nakon vesti o njegovoj deportaciji bio je žrtva političke igre, a jedan od glavnih igrača bio je Skot Morison, premijer Australije.

Ipak, sud je dokazao da je Novak bez mrlje ušao u tu zemlju, pa je tako srpski as slobodan ukoliko Aleks Hok, imigracioni ministar, ne odluči suprotno.

Zbog podeljenih mišljenja, anketna agencija „Njuspol“ istražila je čiju deportaciju Australijanci radije žele, Skota Morisona ili Novaka Đokovića.

U anketi je učestvovalo 5.600 Australijanaca, a 52 odsto glasalo je za deportaciju Morisona.

KRIZNI ŠTAB ZASEDA SUTRA! PO SVAKU CENU ŽELE DA UVEDU KOVID PROPUSNICE 24h

Jedan od glavnih razloga za to je tretman australijskih vlasti kojoj pripada i Morison prema Đokoviću.

„Nisam Đokovićev fan, ali je način na koji se prema njemu odnosila federalna vlada sramotan za sve Australijance“, objasnio je jedan od ispitanika svoj odgovor.

Morison nije želeo da komentariše rezultate ankete, ali ni odluku o Novakovom opstanku u zemlji.

„Preusmeriću vas na nedavne komentare ministra Hoka u kojima kaže da se njegovo mišljenje nije promenilo. Ministar Hok poseduje ministarsku moć koju može da upotrebi i ja ne bih više od toga komentarisao“, bilo je poslednje što je o Đokovićevom slučaju rekao premijer.

NE PROPUSTITE! NOVI INTERVJU IZ BUNKERA! OVO SVI TREBA DA POGLEDAJU

Nulta Tačka/Sputnik