Sve vesti Youtube

Više od 1.200.000 sajber ratnika je u neprekidnom ratu zbog Ukrajine i Rusije! Da li sve ide u korist Klausa Švaba? (VIDEO)

Više od 1.200.000 sajber ratnika je u neprekidnom ratu zbog Ukrajine i Rusije! Da li sve ide u korist Klausa Švaba? (VIDEO)

Neko ko je pre svih evropskih i domaćih medija pa čak i stručnjaka objavio da sledi kraj korona histerije i da će se sve zaboraviti u kratkom roku zbog vojnih sukoba, osnivač i urednik Nulte Tačke i voditelj na kanalu Mario ZNA, Mario Bojić podigao je još veću prašinu nakon objavljivanja novog videa.

Nakon neprekidnog niza napada od strane hakera sa zapada uperenih ka Rusiji u čemu je zahvaćena i privatna srpska web infrastruktura koja trpi posledice mnogi se pitaju zašto Rusija ćuti.

Više od pola miliona hakera dobrovoljaca na strani je Ukrajine a oni koji se ističu na zapadnoj strani su sigurno hakeri pod nadimkom Anonimus koji su uspeli da naruše čak i rusku državnu web infrastrukturu.

Procenjuje se da je u ratu na webu, koji je krenuo tri dana pre ruske vojne intervencije u Ukrajini trenutno umešano više od 1.200.000 hakera a da hakeri sa Istoka i oni koji simpatišu Rusiju, pažljivo čekaju da uzvrate udarac.

Baš zbog te situacije Mario ZNA je objavio novi video u kojem otkriva detalje ovog velikog rata ali i druge činjenice pronađene na terenu u Ukrajini među kojima su i biolaboratorije koje je otvaralo Stejt Dipartment u ovoj zemlji.

Poznati voditelj je napravio paralelu i naglasio svoj videu kojeg je objavio pre čak 8 meseci a koji ide u prilog globalnog hakerskog rata i moguće reakcije zapada nakon što Rusi napadnu Evropsku web infrastrukturu.

Video koji je objavljen pre 8 meseci na kanalu Mario zna, bavi se simulacijom velikoh hakerskog napada koju je Klaus Švab nazvao “Cyber Poligon” a u kojoj je uvežbavano gašenje internete zbog takozvane sigurnosti nakon velikog hakerskog napada.

Da li sve ide u korist globalista i tehnokrata, da li je Putin rešio da raskine ugovor sa njima i pređe na pravu stranu ali i za šta sve treba da budete spremni u periodu koji je ispred vas, pogledajte u viralnom videu ispod ovog teksta:

NultaTačka