Sve vesti Svet

VLADE, MEDIJI I PREDSTAVNICI JAVNOG ZDRAVLJA POKAZALI DA SU DEFINITIVNO PROTIV NARODA

VLADE, MEDIJI I PREDSTAVNICI JAVNOG ZDRAVLJA POKAZALI DA SU DEFINITIVNO PROTIV NARODA
Pisao Elena Vuk

Nama vladaju naši neprijatelji koji nam nameravaju oduzeti građansku slobodu, zameniti istinu svojom sebičnom propagandom.

Svi zapadni mediji kao i naši domaći su mašina laži koja pokriva malenu globalnu elitu i promiče njihove interese.

Ne možemo verovati nijednoj vladi, javnom zdravstvu ili medijima.

Nezavisni naučnici i novinari koji govore istinu su klevetani, demonizovani, optuženi za dezinformacije, cenzurisani, otpušteni i nazivani domaćim teroristima.

Dokazano je da mRNA vakcine ne štite od COVID-a, ali izazivaju ozbiljne NUSPOJAVE. Ipak, vlasti nastavljaju da promovišu vakcinaciju dok istovremeno sprečavaju upotrebu poznatih lekova za COVID, kao što su monoklonska antitela, ivermektin i HCQ.

“COVID Pandemija” je izrežirana, proizvedena korišćenjem PCR testa koji proizvodi visok postotak lažno pozitivnih, čime se uvelike preuveličava broj prijavljenih slučajeva i prijavljivanjem gotovo svih smrti za svaki uzrok kao “smrti od COVID-a”. Činjenica je da su većina umrlih od COVID-a bili osobe sa komorbiditetom, odnosno osobe koje već boluju od teške bolesti, koje nisu lečene od COVID-a ili su lečene neefikasnim metodama.

Ono što doživljavamo je namerna medicinska nesvesnost pogoršana masovnom vakcinacijom koja uzrokuje varijante koje održavaju “pandemiju”.

Vlasti su svuda pokazale da su potpuno ravnodušne prema volji naroda izraženoj u masovnim protestima. Kanadska radiodifuzna korporacija apsurdno je okrivila “ruske agente” za masovni protest kamiondžija.

Vlade i medicinske ustanove su zanemarile ljude. Ovo je tiranija!

Nulta Tačka