Srbija Sve vesti

Vladika Arsenije se priključio borbi protiv održavanja “EURO PRAJDA”: Protiv greha, protiv sodomije

Vladika Arsenije se priključio borbi protiv održavanja "EURO PRAJDA": Protiv greha, protiv sodomije

U nedelju je u Sabornom hramu služen Molebni kanon Presvetoj Bogorodici za spas i blagoslov naroda Božijeg i očuvanje porodičnih vrednosti

“U Nišu je u nedelju Njegovo Preosveštenstvo Episkop niški G.G. Arsenije uz sasluženje sveštenstva Sabornog hrama i članova hora NCPD “Branko”, služio Molebni kanon Presvetoj Bogorodici za spas i blagoslov naroda Božijeg i očuvanje porodničkih vrednosti.

Molebni kanon Presvetoj Bogorodici za spas i blagoslov naroda Božijeg se čita u vreme posta Gospojinskog, kao pokajnička molitva za spas i blagoslov naroda.”, objavljeno je na Fejsbuk stranici Sabornog hrama.

Vučić je u PANICI- Peticija protiv EVRO PRAJDA je USPELA

“Sabrali smo se da iskažemo molitvom i postom naše neslaganje sa onim što se protivi stvaralačkom procesu Božijem, sa onim što se protivi prirodi, protiv greha. Protiv prirodnog puta, protiv sodomije, protiv istopolne zajednice, jer ne mogu da kažem braka, koja ne rađa život, već rađa greh. Kažemo da, braku, da rađanju dece jer to je volja Božija” rekao je između ostalog u svojoj besedi vladika Arsenije.

U Niškom Sabornom hramu okupljen je bio veliki broj vernika da kroz molitvu, na sam početak Gospijinskog posta, na miran način pokaže svoje neslaganje sa održavanjem takozvane “Parade ponosa”.

NultaTačka/SrbinInfo