Sve vesti Youtube

VUČIĆ ima plan da izazove nerede na dan Evroprajda: “Stavljaju metu na leđa učesnicima litija” (VIDEO)

VUČIĆ ima plan da izazove nerede na dan Evroprajda: "Stavljaju metu na leđa učesnicima litija" (VIDEO)

Nakon masovnih litija koje su organizovane u proteklom periodu u Beogradu u cilju sprečavanja održavanja Evroprajda vlast zajedno sa svojim medijima pokušava da satanizuje učesnike i organizatore kako bi se sprečio bunt naroda i kako bi se “u miru” održala internacionalna gej parada.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa svojim medijima ustremio na jednog od organizatora Litija za spas Srbije i vođu Antiglobalista Srbije, Ivicu Božića za kojeg je rekao da je narkodiler, narkoman, kriminalac i nasilnik nakon čega je pokrenuta kampanja kako u medijima tako i na društvenim mrežama od strane SNS tima za botovanje koji ponavljaju Vučićeve reči.

Američka nevladina organizacija “Freedom House” osudila otkazivanje Evroprajda

Kako zbog samog navodnog otkazivanja Evroprajda tako i zbog tih i takvih optužbi Ivica Božić je gostovao u novoj epizodi podkasta Mario ZNA gde je odgovarao na pitanja koja se tiču navoda da je on kriminalac i nasilnik.

Pored toga, Božić se osvrnuo i na plan vlasti da se gej parada ipak održi ali i nekoliko načina da se spreči narod. On je otkrio da je vlast u Šimanovcima okupila huligane na sastanku kako bi se dogovorili o potencijalnom izazivanju nereda.

Šta je sve rekao Božić, kako je odgovorio na pitanja vezana za optužbe Aleksandra Vučića, šta sve sprema vlast, šta je zaista Otvoreni Balkan i koji su dalji planovi jer je jasno da Evroprajd nije jedino važno pitanje za Srbiju, poslušajte u novoj epizodi podkasta Mario ZNA u videu ispod teksta ili na youtube kanalu MARIO ZNA.

NultaTačka/Youtube