Srbija Sve vesti

VUČIĆ ISPALIO SVOJE PROVAKSERE?! OBEĆAO IM STANOVE NA BEOGRADU NA VODI ZA VAKCINISANE I NIŠTA

Država će uskoro organizovati nagradnu igru za vakcinisane građane Srbije, a glavna premija biće stan u prestonici, i to najverovatnije u ekskluzivnom naselju “Beograd na vodi” i automobili “Fijat 500 L” – glasila je vest provučićevskog tabloida Informer iz jula ove godine. Kao i nebrojano puta pre, Aleksandar Vučić je opet slagao građane Srbije.

Informer, 21.07.2021. FOTO: Printscreen

Država je izdvojila ogromnu svotu novca, pa će pored stana i automobila, obezbediti još vrednih poklona: robne nagrade, vaučeri za putovanja, poklon-popusti itd. Konačan spisak nagrada biće poznat do kraja nedelje, kada će javnost i biti obaveštena o pravilima nagradne igre – objavio na sva zvona tabloid pod direktnom kontrolom Aleksandra Vučića.

Kako je preneo portal Pink, na ovu odluku država Srbija se, navodno, odlučila kako bi motivisala građane da se vakcinišu, da bismo izašli iz epidemije.

Čak 90 odsto nagrada za vakcinisane biće namenjeno mladim ljudima, odabraćemo nagrade koje su bazirane na interesovanju građana od 18 do 30 godina – rekao je Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja.

Ipak, prošlo je pet meseci od najavljene nagradne igre, a ispunjenje obećanja nije na vidiku. Očito da je Vučić procenio da se preračunao i da su obećane nagrade previše za vakcinisanu srpsku sirotinju. Gde neki penzioner da se baškari u stanu u “Beogradu na vodi” i kvari ugođaj Vučićevim tajkunima. Prosto, ne uklapa se.

Pink; FOTO: Printscreen

Obećanje, ludom radovanje, rekao bi narod, koji Vučić skoro deset godina pravi ludim i vuče ga za nos, nudeći mu šarene laže. Koliko Vučić misli o epidemiji i zdravlju ljudi, svedoče i masovni skupovi koje malo-malo pa organizuje, direktno ugrožavajući živote svojih pristalica. Poslednji u nizu bila je proslava 13. rođendana SNS u Štark Areni prošle subote.

NE PROPUSTITE! NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I IVICA BOŽIĆ!

Nulta Tačka/Direktno