Stav

VUČIĆ O KOVID PROPUSNICAMA- ,,MI ĆEMO DA SLUČAMO DOKTORA KONA I DOKTORA ŠEKLERA”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište nove kovid bolnice na Mišeluku u Novom Sadu. On je tom prilikom komentarisao navode doktora Milanka Šeklera i doktora Predraga Kona o uvođenju kovid propusnica.

NAJAVA INTERVJUA IZ BUNKERA! MARIO ZNA I VLADIMIR ČIČAREVIĆ

– Mi ćemo da slušamo i doktora Kona i doktora Šeklera, ali moramo da razmišljamo i o poštovanju Ustava, pa ćemo da vidimo, ali svakako ćemo slušati struku. Na takav način smo počeli. Ne možemo da se unervozimo i da ne slušamo struku zato što nama lično ne odgovara ili zato što nam se nešto ne sviđa. Ali, u svakom slučaju moraćemo da razgovaramo o tome šta je to što možemo da uradimo, šta je to što ne možemo da uradimo – rekao je Vučić.

Ranije je doktor Kon rekao, na pitanje šta misli o kovid propusnicama, da je „bez jasnog stava da li su kovid propusnice legitimne ili ne vrlo nezahvalno pričati“.

NAJNOVIJA ANALIZA U ENGLESKOJ: ZAKLJUČAVANJE JE STVORILO DODATNIH MILION ALKOHOLIČARA! PRAVI UTICAJI IZOLACIJE SU ZASTRAŠUJUĆI

– To se doživljava kao ozbiljna diskriminacija, izaziva bes kod ljudi i nema političke volje za to (kovid propusnice). Racionalno je da postoje kovid propusnice, samim tim što o tome govorim siguran sam da će to izazvati navalu besa, naročito kad sam ja u pitanju, ali to je racionalno – rekao je Kon gostujući na televiziji N1.

NultaTačka/SrbinInfo