Srbija Sve vesti

Vučiću dobacivali za vreme govora: “IZDAJNIČE” (VIDEO)

Vučiću dobacivali za vreme govora: "IZDAJNIČE" (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je ovog petka u Osečini i nije mu bilo prijatno dok je držao govor na Sajmu šljiva.

Neko iz mase uzvikne „izdajniče“ odmah kreće prebrojavanje i prebacivanje u stelt mod.

Nisam ja oni pre mene su, ja se borim, čak ni sankcije Rusiji nisam uveo.

– Odmah da vam kažem, prošli put kad sam bio, bilo je njih 10, 12 koji su dobacivali i mislili da mogu da me prekinu. Oni su mislili da će time nešto o meni da kažu, naprotiv, govorili su o sebi. Ovoga puta mogli su da pronađu jednog, ne ide, sve je manje. Kako ćete da objasnite nekome da je protiv Srbije, a bori se za Kosovo koje su neki drugi na tacni predali. Kako ćete da nazovete izdajnika nekoga ko jedini u celoj Evropi nije uveo sankcije Ruskoj Federaciji – upitao je on.

Vučić je rekao da ne želi da vodi, kako kaže, neodgovornu politiku, već da želi da sačuva „mir i stabilnost“, da Srbija ne treba da „ide grlom u jagode“, već da mora da čuva svoju decu i da čuva svoj mir.

– Nikada se više neće ponoviti ni Oluja, ni Bljesak, niti će iko proterivati naš narod na traktorima ili bilo čemu drugom i to moraju dovoljno dobro i dovoljno jasno da razumeju – zaključio je Vučić.

SUBOTA OD 16h! OVO SE NE PROPUŠTA! EVO ŠTA ČEKA SRBIJU I REGION

NultaTačka