Sve vesti Svet

WALL STREET JOURNAL: Pfizer-ovo ispitivanje otkrilo da vacinisani mališani imaju „veću verovatnoću da TEŠKO OBOLE OD COVIDA“

WALL STREET JOURNAL: Pfizer-ovo ispitivanje otkrilo da vacinisani mališani imaju „veću verovatnoću da TEŠKO OBOLE OD COVIDA“

Wall Street Journal je u ponedeljak objavio da su deca koja su vakcinisana tokom Pfizer-ovog ispitivanja imala „veću verovatnoću da će se ozbiljno razboleti od Covid-a nego oni koji su primili placebo“ i da je „većina dece koja su razvila više infekcija tokom ispitivanja bila vakcinisana“.

Iz WSJ, „Zašto žurba za vakcinisanjem male dece?“:

„Ovo je istorijska prekretnica, monumentalan korak napred“, izjavio je predsednik Bajden prošle nedelje nakon što je Uprava za hranu i lekove odobrila vakcine Pfizer i Moderna za malu decu. „SAD su sada prva zemlja na svetu koja nudi sigurne i efikasne vakcine protiv Covid-19 za decu od 6 meseci.

U stvari, ne znamo da li su vakcine bezbedne i efikasne. Brza akcija FDA bila je zasnovana na izuzetno slabim dokazima. […]

Što je još zabrinjavajuće, vakcinisana deca u Pfizer-ovom ispitivanju imala su veću verovatnoću da će se ozbiljno razboleti od Covid-a nego oni koji su primali placebo. Pfizer je tvrdio da najteži slučajevi nisu „klinički značajni“, šta god to značilo, ali je to bio razlog više što je FDA trebalo da zahteva duže praćenje pre nego što je odobrila vakcinu.

Takođe zabrinjava: većina dece koja su razvila više infekcija tokom ispitivanja bila su vakcinisana. Ovo je zahtevalo dodatno istraživanje, pošto eksperimentalne vakcine za druge bolesti ponekad povećavaju podložnost infekciji.

Naučnici takođe otkrivaju da odrasli trostruko vakcinisani koji su prethodno bili zaraženi varijantom Vuhan imaju slabiji imuni odgovor na Omicron, što ih čini podložnijim ponovnoj infekciji. Ovaj fenomen, nazvan „imunološki otisak“, mogao bi da objasni zašto je veća verovatnoća da će deca koja su primila tri Pfizer injekcije biti reinficirana.

FDA je odbacila rizik da bi inokulacija novorođenčadi protiv varijante koja više ne cirkuliše mogla da oslabi njihov imuni odgovor na Omicron i njegove izdanke. Postoji razlog zašto ispitivanja vakcine obično traju deceniju. Neki koraci se mogu ubrzati, ali je često potrebno produženo praćenje kako bi se osiguralo da se potencijalni neželjeni efekti ne previde.

Standard FDA za odobravanje vakcina kod inače zdravih ljudi, posebno dece, trebalo bi da bude viši nego za lekove koji leče bolesne. Ali FDA je upadljivo snizila svoje standarde da bi odobrila vakcine protiv Covid-a za malu decu. Zašto?

Studija NIH-a o odraslima koji su učestvovali u ispitivanju Moderne (koje je trajalo do marta 2021.) otkrila je da su oni sa vakcinama imali manje N antitela nakon infekcije COVID-om u poređenju sa nevakcinisanim, što sugeriše da je veća verovatnoća da će se ponovo zaraziti virusom.

Ovo je bilo poznato ubrzo nakon što je počela uvođenje vakcine protiv kovida, ali naše javne zdravstvene vlasti nisu se potrudile da to kažu javnosti. Umesto toga, učinili su sve što je bilo u njihovoj moći da nalože svima da prime ove eksperimentalne vakcine kako bi radili ili išli u školu i naredili kompanijama društvenih medija da cenzurišu sve neistomišljenike.

MARIO ZNA UŽIVO- OVO su hteli da SAKRIJU OD VAS- Desilo se nešto što će PROMENITI NAŠU BUDUĆNOST

 

Nulta Tačka/InfoWars