Sve vesti Svet

ZA ŠAMAR MAKRONU DOBIO 4 MESECA ZATVORA! U Srbiji vas hapse zbog statusa na tviteru, šta bi tek bilo da neko ošamari vođu?

ZA ŠAMAR MAKRONU DOBIO 4 MESECA ZATVORA! U Srbiji vas hapse zbog statusa na tviteru, šta bi tek bilo da neko ošamari vođu?

Sud u Francuskoj osudio je danas 28-godišnjeg Demijena Tarela koji je u utorak ošamario predsednika Emanuela Makrona na četiri meseca zatvora, javila je televizija BFM.

Tarel je prethodno priznao da je udario Makrona, ali je istražnim organima rekao da to nije uradio sa predumišljajem, prenosi Rojters.

Tužilaštvo je zatražilo da se Tarelu izrekne kazna od 18 meseci, a sudije su odlučile da ga osude na četiri meseca zatvora i 14 meseci uslovno.

HIT NA MREŽAMA! Makron popio šamar nasred ulice (VIDEO)

Tokom posete regiji Tan Lermitaž na jugoistoku zemlje, u utorak, predsednik Makron prišao je masi građana da ih pozdravi, a Tarel je zgrabio predsednika za ruku i ošamario ga po licu, ponavljajući frazu poznatu poštovaocima Francuske monarhije, a pre nego što je predsedničko obezbeđenje intervenisalo.

Policija je nakon incidenta privela Tarela, koji, prema istražiteljima, nije bio poznat policiji pre ovog slučaja, a uhapšen je i njegov prijatelj koji je snimio ceo incident.

Optužba za napad na javnog zvaničnika u Francuskoj predviđa maksimalnu kaznu zatvora od tri godine i novčanu kaznu od 45.000 evra, prenosi Tanjug.

Kod nas su ljudi samo zbog svojih reči bivali hapšeni, privođeni, stavljaju im se nanogice, zamislite šta bi bilo da neko ošamari Vučića, kakva kazna bi ga ili nju sačekala. Ne smemo ni da napišemo šta bi moglo da se desi kako nam se to ne bi desilo.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA!