Srbija Sve vesti

Za slučaj nestanka toalet papira- Vučić izjavio da piše memoare koje će izdati 2026/27

Za slučaj nestanka toalet papira- Vučić izjavio da piše memoare koje će izdati 2026/27

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je pisanje svojih memoara, po ugledu na Angelu Merkel, za koje se nada da će biti završeni 2026/27 godine, a u kojima će biti reči samo o pregovorima vezanim za Kosovo I Metohiju.

“Čujem da Merkelova piše memoare za 2024. godinu. Ja se nadam da ću 2026., 2027. moći da izađem sa memoarima ali samo o pregovorima vezanim za Kosovo, o svom našem licemerju i svemu tome što prebacujemo i gledamo kako ćemo na tome da zaradimo neki jeftin politički poen”, rekao je Vučić za skupštinskom govornicom.

A onda se obratio opoziciji:

“I sad sa sednemo sami ne biste imali šta da mi kažete ni vi, ni mnogi drugi ali to je politika i ja to mogu da razumem”, rekao je on, upitavši poslanike “šta da radimo osim onoga što radimo i činimo u ovom trenutku”.

Kad udari “svoj na svoga”- LGBT aktivisti napali Brnabićku: “Hoćemo prajd, tvoja policija ga je zabranila”

Rat je, kaže, katastrofa i pokušavamo da to izbegnemo, ali pola dana se pretvorilo u to da kritikujete Vučića a ne Kurtija.

“Ja sam kriv što se ne poštuje Briselski sporazum, jesu li to rešenja, hoćemo li tako da pomognemo srpskom narodu na Kosovu, teško”, rekao je Vučić.

Podsetimo, bivša nemačka kancelarka Angela Merkel koja je u političku penziju otišla u decembru, posle 16 godina na vlasti, najavila je političke memoare za jesen 2024. Merkel namerava da u memoarima da ekskluzivan, lični uvid u svoj politički život i rad.

NultaTačka/Mediji