Stav Sve vesti

ZAŠTO JE BITNO DA MEDIJ POPUT NULTE TAČKE POSTOJI! NIKADA NEĆEMO PRESTATI DA RIZIKUJEMO SVOJU SLOBODU ZARAD VAŠE SLOBODE!

“Kao urednik Nulte Tačke, znate da nisam ni malo zadovoljan izveštavanjem drugih medija iz dana u dan, iz priče u priču, o različitim aspektima takozvane pandemije Covid-a. Zašto se boriti protiv propagandne mašine? Zar je bitno? Zar to ne pokrivaju druge web lokacije?”

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

“Nakon što sam svako jutro ponavljao ova pitanja u svetlu tehnokratije, uvek dolazim do istog zaključka:

Ovo je državni udar Tehnokratije. Sve je počelo 30. januara 2020. godine kada je Svetska zdravstvena organizacija proglasila da je COVID-19 pandemija, pozivajući na hitna ovlašćenja, karantine, socijalno distanciranje, maske, vakcine itd.

Koliko sam samo puta do sada predvideo šta će da se desi kao i današnju situaciju koja podrazumeva treću buster dozu kao i činjenicu da neće biti popularna. Ostalo je samo da me Krizni štab posluša i počne da smanjuje broj vakcinisanih jer su antitela nestala ako ih je ikada i bilo kod onih koji su se vakcinisali početkom ove godine i da shvatimo da je ovo zaista državni udar od strane Tehnokrata.

„Proučavajući napredovanje nacističke Nemačke koje je dovelo do Hitlerove pretpostavke potpune moći, često sam teoretizovao da je vrlo verovatno postojao određeni trenutak kada je shvatio da ima svu političku, vojnu, organizacionu i ekonomsku moć neophodnu da proglasi sebe diktatorom. Hitler je svoje namere objavio u svojoj knjizi iz 1925. godine, Mein Kampf, koja se u to vreme uglavnom ignorisala jer ju je napisao problematični lutalica koji je služio kaznu u zatvoru zbog, kako je tvrdio, političkih zločina. Ali, Hitler je imao san i strategiju da do toga dođe, a onda je krenuo u primenu te strategije. 1933. godine, nakon što je kandžama probio svoj put do vlasti, isključio je utikač i proglasio se diktatorom; tu niko nije mogao ništa učiniti.

Suprotstaviti mu se značilo je sigurnu smrt ili zatvor. Njegov rad i strategija, poput pomeranja figura na šahovskoj tabli, rezultirali su matom sudnjeg dana. Moja poenta je da se to nije dogodilo slučajno ili čak nizom slučajnih događaja u kojima se jednog dana samo probudio i pomislio: “Mislim da ću danas posle ručka objaviti svoju diktaturu.” Umesto toga, Hitler je svakako sve vreme prikupljao delove svog carstva, analizirajući i smišljajući svoju pobedu sa neverovatnim detaljima. Kako su neophodna sredstva bila poređana u nizu pod njegovom kontrolom, Hitler je tačno znao šta je potrebno da se dođe do vrha, i znao je da će znati kako tu da stigne. Pa, stigao je taj dan i istorija se zauvek promenila.

PUSTITE PO JEDNU SUZU ZA SVE REVAKCINISANE KOJI SE VIŠE NE RAČUNAJU KAO VAKCINISANI *Stav* Mario Bojić

„Na osnovu ovog razmišljanja, ako današnje tehnokrate pedantno rade na naučnoj diktaturi i primenjuju određenu strategiju kako bi do toga došle, zar ne biste pomislili da imaju posebnu listu kriterijuma koje moraju da ispune pre nego što se „igra završi?“ Zar ne biste pomislili da takvu listu upoređuju sa stvarnim napretkom koji ostvaruju u svetu? Zar ne biste mislili da prate svoj napredak i da će prepoznati kada se lista ispuni? Ako ovde vidite moju poentu, preostala su samo dva pitanja: Kada dođe taj dan, hoće li tehnokrate imati hrabrosti da zatvore stari svetski poredak i jednostavno proglase „sistem“ za diktatora? Ako je tako, koliko će im trebati vremena da deluju?”

Pa, naravno da imaju hrabrosti da zatvore stari svetski poredak! Oni su to učinili, zar ne?

Proglasili su „sistem“ za diktatora. Zar nam upravo to ne govore Big Tech i Big Pharma?

Šta je sa svim drugim inicijativama po kojima je Tehnokratija bila poznata?

• Pametna mreža – kontrola upotrebe i distribucije energije
• Internet svega IoE- Ono što se može povezati biće povezano
• 5G – za povezivanje IoE
• Nadzor – Sve se prati
• Pametni gradovi – Korišćenje IoE za društveni inženjering celog grada

Sve to napreduje na drugim frontovima, ali glavna kolona – medicinska tiranija – je fenomen „šoka i strahopoštovanja“ koji isisava sav kiseonik iz prostorije. Globalno. Nacionalno. Lokalno. Na radnom mestu. U bolnicama i na klinici. U korporativnom svetu. U crkvama. U naseljima. U porodicama.

Kao takva, pandemija i sve oko nje je JEDINA PRIČA koja se trenutno propagira, i zato će Nulta Tačka nastaviti da izveštava o njoj zajedno sa najhrabrijom redakcijom na ovim prostorima, redakcijom koju čine novinari koji su svoj život pružili u zaštitu vaših života”.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Redakcija Nulte Tačke