Sve vesti Svet

ZDRAVSTVENI ZVANIČNICI U VELIKOJ BRITANIJI SADA KAŽU DA JE STEPEN INFEKCIJE COVID-om VIŠI KOD VAKCINISANIH NEGO KOD NEVAKCINISANIH

NAJNOVIJI PODACI IZ VELIKE BRITANIJE! VAKCINISANI IMAJU TRI PUTA VEĆE ŠANSE DA UMRU OD DELTA VARIJANTE!

Ne samo što vaksovanje ne štiti od zaražavanja, već ono i pomaže vaksovanima da se brže inficiraju, potvrdilo englesko javno zdravstvo.

The Spectator je objavio članak u kojem se poziva na zvanične podatke javnog zdravlja Engleske, za starije od 30 godina, u kojima se navodi da su „stope zaraze Covidom u uzorku od 100.000, sada veće među vaksovanim nego nevaksovanim“.

Pa ovo je neprijatno.

Članak, koji je napisao Lajonel Šrajver, nosi naslov „Apsurdni teatar pasoša vakcina“.

Ističe se da prema zvaničnim podacima, vakcine nude samo oko 17 procenata zaštite za starije od pedeset godina.

„Kao što sam tada primetio, to bi značilo da vaksovani i nevaksovani predstavljaju uporedivu opasnost jedni za druge“, piše Šrajver. „Stoga su sve šeme Covid aparthejda neosetljive.”

On zatim jasno objašnjava kako zvanični podaci potkopavaju čitav argument koji stoji iza vakcinalnih pasoša, koji nevakcinisanima zabranjuje ulazak u bezbroj mesta.

„Sveže informacije ovog leta su učvrstile ovaj zaključak. U svakoj starosnoj grupi preko 30 godina u Ujedinjenom Kraljevstvu, stope zaraze Covidom na 100.000 sada su veće među vaksovanim nego nevaksovanim.

null

Zaista, u starosnim grupama između 40 i 79 godina, stope infekcije među vakcinisanim su više nego dvostruko veće nego među nevakcinisanim. Agencija za zdravstvenu bezbednost Ujedinjenog Kraljevstva, sumanuto se trudi da objasni da podaci „ne bi trebalo da se koriste za procenu efikasnosti vakcine“, upozorenje koje uključujem radi gore navedene tačnosti.
Ali razlike u stopama zaraze su dovoljno drastične da možete sami izvući zaključke. To je ključno!

Šrajver zatim sumira kako ti podaci ruše razlog za primenu šema za vakcinalni pasoš.

„Čuvanje kapija palata po sopstvenoj volji promoviše pogrešan utisak — statistički, laž — da nevakcinisani nasilnik prognan na trotoar predstavlja daleko veću pretnju od zarazne bolesti nego gosti u obližnjem banketu koji su, kao i vi, pravedno dobili injekciju . Istina, putnik u avionu sa dvostrukim ubodom u 24A može biti isto toliko rizičan saigrač na sedištu kao i veliki neoprani proterani sa leta.”

“U međuvremenu, Tajms izveštava o rezultatima druge studije koja je „otkrila da će dvostruko ubodeni jednako verovatno preneti Covid-19 kao i nevakcinisani ljudi”.

Nakon što je javno zdravstvo Engleske objavilo podatke, vladine birokrate počinju da paniče da će ih ljudi koristiti da sugerišu da vakcine nisu toliko efikasne.

Direktor Kancelarije za statistiku Ed Hamferson sazvao je hitan sastanak sa Agencijom za zdravstvenu bezbednost Ujedinjenog Kraljevstva tokom kojeg je bio zabrinut zbog toga što podaci imaju „potencijal da dovedu u zabludu“.

„Zapazili smo da su ovi podaci korišćeni da se tvrdi da su vakcine neefikasne“, kasnije je napisao Hamferson.

Nije li čudno kako se čini da se vlada i povezana regulatorna tela plaše sirovih podataka?

Ako su vakcine efikasne koliko nam govore, zašto bi se brinuli?

NultaTačka/SummitNews