Sve vesti Svet

Zelenski u intervjuu FOX News-u o bataljonu Azov: Oni su ono što jesu

Zelenski u intervjuu FOX News-u o bataljonu Azov: Oni su ono što jesu

Prvi put smo izveštavali o bataljonu Azov u Ukrajini pre nekoliko meseci. Ova grupa neonacista poznata je po zverstvima u Ukrajini. Odgovor predsednika Zelenskog na pitanje o grupi je izbačen iz intervjua FOX News-a.

Bret Bajer na FOX News-u je pitao predsednika Zelenskog o bataljonu Azov i da li grupa ubija ruske ratne zarobljenike. Ovo pitanje je u videu ispod.

Bilo je to zanimljivo pitanje. Međutim, odgovor Zelenskog je bio toliko loš da ga je FOX uklonio iz video snimka intervjua prikazanog kasnije. The Conservative Treehouse je izvestio:

Pitanje je postavljeno tokom intervjua Breta Bajera i Volodimira Zelenskog u petak uveče. Međutim, ovaj segment nećete naći na ponovnom emitovanju intervjua na Fox News-u jer su ga izbacili. Takođe nećete naći ovaj segment na Fox News upload-u intervjua na njihov YouTube nalog, jer je i tu izbačen.

U stvari, da neko nije postavio kopiju iz uživo emisije na Rumble ne bi bilo drugih dokaza da je pitanje i postavljeno, a kamoli veoma lakomislenog odgovora Zelenskog, „oni su ono što jesu“; gde su „oni“ neonacistički bataljon Azov koji je ušao u sastav redovne vojske Ukrajine.

Ispod su neke informacije koje smo ranije objavili o bataljonu Azov.

MEJNSTRIM MEDIJI su se ujedinili u pranju AZOVA od nacizma a do juče su ih nazivali pravim imenom

TAJNI NAPAD SZO-a! Ovo je novi plan iz senke- Imamo još samo GODINU DANA

Nulta Tačka/TheGatewayPundit