Srbija Sve vesti

Željko Mitrović poznatiji kao Ilon Mask sa Alibabe dobio novu ideju! Tvrdi da pravi VREMENSKU KAPSULU kojom će produžiti život za 200 godina

Željko Mitrović poznatiji kao Ilon Mask sa Alibabe dobio novu ideju! Tvrdi da pravi VREMENSKU KAPSULU kojom će produžiti život za 200 godina

Kineski Ilon Mask ili Džef Bezos, Željko Mitrović ponovo je u naletu neke vrste euforije dobio ideju da se igra Boga. Nakon objave da će uskoro režirati predstavu pod nazivom Lucifer vlasnik najvećeg medijskog sunovrata je sada rešio da nam produži život i to ne za nekoliko već za 200 godina.

Vlasnik Pink Media Group, dobio je novi napad euforije a time i ideju tokom obilaska Galilejevog muzeja u Firenci. Kum Aleksandra Vulina i propagandni pijun Aleksandra Vučića ali i promoter Dragana Đilasa planira da napravi novu antigravitacionu kapsulu za spavanje kojom će zaustaviti vreme.

Kako sa ponosom prenosi njegov medij, Mitrović je gledao “Santučijevu sveru” nakon čega mu je sinula ideja, pa će tako posle 10 godina zameniti svoju staru kapsulu, novom. Kaže da mnogi zakoni fizike za koje znamo drugačije funkcionišu u antigravitacionom ambijentu.

Dj Žeks dalje tvrdi da to znači da bi naše ćelije bile zbunjene, zbog čega mogu da pomisle i da se nalazimo u svemiru.

On se po običaju oglasio i na Instagramu gde je svojoj publici koju mahom čine pakistanski, indijski i par domaćih botova pohvalio svojom idejom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

U Galileovom muzeju, gledajući Santučijevu sveru, dobih ideju kako da napravim novu antigravitacionu kapsulu za spavanje i da zamenim moju staru, koju koristim već punu deceniju! U novoj kapsuli bi vreme trebalo praktično da stoji! Mnogi nama poznati zakoni fizike drugačije funkcionišu u antigravitacionom ambijentu, što znači da bi naše ćelije u ovakvim uslovima bile ZBUNJENE i usporile metaboličke procese za više od 40 puta ili bolje reći bile bi prevarene, misleći da su recimo u svemiru gde vlada antigravitaciono-bestežinsko stanje, jer bi svi hemijski i elektro-magnetni procesi u njima bili značajno usporeni! Da pojasnim, parametri kojima definisemo termin “VREME” drugacije bi funkcionisali! Čovečiji vek bi bio oko 200 godina pod uslovom da spava 12 sati dnevno! – napisao je Mitrović na Instagramu.

Videćemo da li će i ova kao i ostale ideje Mitrovića koje nisu uspele, takođe propasti ili ćemo ipak slušati njegova otvorena pisma još 200 godina.

NultaTačka