Sve vesti Svet

Zemlja eksperimenata! Dok se pakistanski narod buni VRH VOJSKE na vezi sa Bil Gejtsom

Zemlja eksperimenata! Dok se pakistanski narod buni VRH VOJSKE na vezi sa Bil Gejtsom

Uticajni načelnik pakistanske vojske, general Qamar Javed Bajwa, održao je telefonski razgovor s milijarderom i jednim od kreatora korona histerije Bil Gejtsom, uveravajući ga da je Islamabad posvećen radu sa suosnivačem Microsofta na iskorenjivanju dečje paralize i drugim globalnim zdravstvenim inicijativama.

U telefonskom razgovoru koji je održan u petak, Gejtes je pohvalio pakistansku vojsku za “podršku u borbi protiv dečje paralize u zemlji i osiguravanje odgovarajućeg dosega i pokrivenosti”, dok je Bajwa rekao da “zasluge idu svima koji su uključeni u proces”, navodi se u subotnjem saopštenju od strane Službe za odnose s javnošću.

Gejts je takođe pohvalio napore Pakistana u borbi protiv pandemije Covid-19; Bajwa je to opet pripisao “istinskom nacionalnom odgovoru” više agencija. Načelnik vojske aplaudirao je Gejtsovim globalnim zdravstvenim naporima i navodno je uverio filantropa u “nastavku saradnje”.

U utorak je novoizabrani premijer Shehbaz Sharif također imao telefonski razgovor sa milijarderom, primivši uveravanja da će Fondacija Billa i Melinde Gates (BMGF) nastaviti da finansira pakistansku vladu kako bi osigurala da nijedno dete nije u opasnosti da bude paralizovan dečijom paralizom.

MARIO ZNA i dr SEMIR OSMANAGIĆ- ONI neće odustati od svojih AGENDI ali postoji IZLAZ iz svega ovoga

Pakistanski parlament izabrao je Sharifa za premijera prošlog meseca, nakon što je Khan svrgnut sa vlasti putem zahteva za izglasavanje nepoverenja. Khan je tvrdio da je njegov kabinet svrgnut u zaveri koju su dogovorile SAD i da je Pakistan predat “uvezenoj vladi koju vode lopovi”.

Pakistan već dugo vodi rat za vakcinisanje dece protiv dečje paralize. Narod zbog toga ume da cilja radnike javnog zdravlja i policiju koja ih štiti kako bi sprečili akcije vakcinacije koja nosi nuspojave. Radnica koja je davala vakcine protiv dečje paralize u severozapadnom Pakistanu ubijena je u martu.

NultaTačka