Sve vesti Svet

ZVANIČNI ,,PFIZER” POTVRDIO! ,,NAŠE VAKCINE NISU ODOBRENE NITI LICENCIRANE”

Po društvenim mrežama svakodnevno se možete susresti sa velikim brojem, objava, video zapisa, svedočenja, članaka koji govore o rizicima koje donose vakcine protiv COVID-a 19. Možete se suresti sa naučnim istraživanjima i studijama koje detaljno opisuju opasnost za pojedine ljude ukoliko se upuste u eksperimentalnu terapiju.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Posle toga, susret koji sledi je susret sa cenzurom koja se sprovodi na društvenim mrežama i propagandom koja se sprovodi kroz mejnstrim medije i tako to funckioniše već 18 meseci.

JOŠ JEDNO VELIKO OTKRIĆE! AMERIČKA VEŽBA ZA TOTALNO POMRAČENJE! ,,BLACKOUT WARFARE”

Ono sa čime se nije moguće susresti ni u medijima ni na mrežama jesu retka priznanja samih proizvođača eksperimentalnih vakcina koji vrlo retko skoro nikada ne pričaju o realnom dejstvu njihovih inekcija.

No, čak i kada se to desi, to ne bude ispraćeno da li zbog toga što mediji u Srbiji nemaju želju da prenesu tu vest ili zbog nestručnosti novinara redakcija.

Zbog toga postoji Nulta Tačka, čiji novinari imaju ,,oko sokolovo” za informacije koje su značajne za javnost a baš takvu informaciju izbacio je zvanični tviter nalog farmaceutske kompanije “Pfizer”.

9. Jula 2021. godine pre tačno 9 dana Pfizer je priznao ono što je ranije bilo karakterisano kao ,,teorija zavere” ili dezinformacija.

Naime, na njihovom zvaničnom profilu objavljeno je da njihove vakcine nisu odobrene niti su licencirane. Da dobro ste pročitali:

,,Pfizer – BioNTech COVID 19 vakcina još uvek nije odobrena niti licencirana od strane FDA (Agencija za hranu i lekove) ali je dozvoljena za hitnu upotrebu radi sprečavnja COVID 19 kod osoba od 12 godina na više.”

U linku kojeg su ostavili u nastavku ovog teksta nakon što kliknete na njega stoji jedno malo priznanje koje se tiče mogućnosti dobijanja miokarditisa nakon primanja vakcine. https://www.covidvaxoption.com/

Mi postavljamo pitanje a stav naše redakcije je da svako ko želi da se vakciniše to treba i da uradi dok oni koji to ne žele ne smeju da snose nikakve posledice i ograničenja, koliko je potrebno i da li je potrebno da sama farmaceutska kompanija objavi priznanje da njihove vakcine nisu odobrene kako bi ljudi shvatili da one zaista nisu odobrene niti licencirane te sa tim u vezi, nesigurne.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”