Sve vesti Svet

31-godišnji britanski glumac Sem Genon IZNENADA preminuo

31-godišnji britanski glumac Sem Genon IZNENADA preminuo

Porodica bivše zvezde Emerdejla, Sema Genona, potvrdila je da je on iznenada preminuo u utorak dok je bio u poseti rodbini u Kaliforniji.

Prema informacijama koje je pružila Genonova porodica, mladić, koji je u trenutku smrti imao 31 godinu, otputovao je u Kaliforniju da provede vreme sa rođacima. Uzrok smrti Sema Genona trenutno nije poznat.

Prema izjavi njegove majke za Bi-Bi-Si, njen sin je rođen sa srčanim oboljenjem koje je poslednjih meseci „podiglo svoju ružnu glavu“.

EVO DA LI ĆE UVODITI KORONA MERE U SRBIJI! SVE JE OTKRIVENO

Policija još uvek istražuje Semovu smrt, ali je u ovom trenutku ne smatra sumnjivom, navodi Yorkshire Post.

BBC je izvestio:

G. Genon (31), koji je igrao Keva u sapunici 2019. godine, iznenada je preminuo dok je bio u poseti rodbini u Kaliforniji.

Njegova porodica je pokrenula stranicu za prikupljanje sredstava kako bi vratila njegovo telo kući u Selbi, u Severni Jorkšir.

„Jednostavno ne očekujete da će se ove stvari dogoditi, posebno mladiću od 31 godine koji je uživao u životu“, rekla je njegova majka Angela Gannon.

„Sjajno se zabavljao, gore u planini pucao u limene konzerve, gradio štale za konje. Poslednji put sam razgovarala s njim u ponedeljak”.

Ona je rekla da je vest o smrti njenog sina ostavila porodicu u “apsolutnom, totalnom šoku”.

Oglas za prikupljanje sredstava da se telo bivšeg učenika srednje škole Brajton vrati kući već je dobio 7.600 funti (9175,09 dolara) a cilj je 17.000 funti (20.523,23).

Njegova majka je rekla: „Želimo ga kući sa nama – sa svojom porodicom”.

U izjavi na stranici JustGiving stoji: „Zbog nedavne i iznenadne smrti Sema. Sve donacije će biti uložene za repatrijaciju njegovog tela iz SAD i njegovu sahranu”.

„Bio je „stvarni Duracell zeka“ sa naizgled beskrajnim zalihama energije i ljubavi. Sin, unuk, brat, ujak, partner i prijatelj, mnogo će nedostajati svima koji su ga poznavali.

Milioni Nemaca neće moći da plate grejanje

„Postavljamo cilj na 17.000 funti jer još ne znamo stvarnu cenu”.

„Sem je bio pravi izvođač, a sav prikupljeni dodatni novac biće doniran dobrotvornoj organizaciji u Velikoj Britaniji koja podržava pozorište za mlade, što je Semovom srcu blisko.

„Ejmi, Semova sestra, takođe razmišlja o osnivanju fondacije u Semovo ime kako bi podržala ljude koji se nađu u sličnoj poziciji kao on i potrebna im je dodatna podrška“, zaključuje se u postu.

Mnogi su odali počast preminulom glumcu. Korisnica Tvitera Ebi Bejker napisala je: „Ovo je tako razorno. Imala sam privilegiju da radim sa ovim neverovatno talentovanim momkom još u York Dungeons. Izgubiti ga je tragedija, izgubili smo kontakt tokom godina, ali nisam prestala da razmišljam o njemu otkako sam čula RIP Sam Gannon”.

Glumac Džordan Akaja je takođe tvitovao: „Sem je uvek bio tako divan pričljiv momak. Bukvalno ne mogu da verujem u ovu vest. Pomozimo mu da se vrati kući svojoj porodici. Iskreno sam ostao bez reči o ovome”.

Nulta Tačka/GatewayPundit