Sve vesti Svet

Američki mediji najavljuju mogući atentat na Džoa Bajdena u toku njegove posete Evropi

Američki mediji najavljuju mogući atentat na Džoa Bajdena u toku njegove posete Evropi

Džo Bajden je postao problem za globalnu duboku državu, zbog čega postoji mogućnost njegovog smaknuća kao deo ubrzavanja rata protiv Rusije prenosi sajt Infowars.com

Glavni diplomatski savetnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u subotu je zamolio Bajdena da poseti ugroženi grad Kijev sledeće nedelje tokom svog putovanja u Brisel, rekavši u podrugljivoj poruci da se “ne treba bojati dolaska –  ali samo ako ste hrabri”.

Do sada se nije desilo da neko poziva bilo kog američkog predsednika u aktivnu ratnu zonu.

Slučajno, ovo dolazi usred izveštaja ruske vojske da su primili obaveštajne podatke o ukrajinskim nacistima koji planiraju da gađaju američke i zapadne vojne i diplomatske instalacije u Lavovu te da za to okrive Ruse.

„Oficir je pričao…o [planiranim] terorističkim aktima u Lavovu, protiv zaposlenih i objekata diplomatskih misija koje održavaju SAD i druge zapadne zemlje“, rekao je portparol ruskog Ministarstva odbrane general-major Igor Konašenkov.

Ramzan Kadirov se pohvalio novim vojnim vozilima koje su čečenski specijalci zaplenili od Ukrajinaca

Štaviše, ukrajinska vlada je očigledno svesna ove zavere, ali ne čini ništa da je zaustavi.

„Želeo bih da naglasim da je režim u Kijevu potpuno svestan planova koje gaje nacionalisti, ali ne čini ništa da ih spreči“, dodao je Konašenkov.

Čini se da je pozornica spremna za atentat na Bajdena tokom njegove diplomatske posete Evropi.

Takav scenario bi mogao da sličan uvodu u Prvi svetski rat, gde je ubistvo austrijskog nadvojvode Franca Ferdinanda od strane srpske organizacije Crna ruka 1914. godine zapravo orkestrirala britanska tajna služba.

Bajdenovo ubistvo bi potencijalno moglo biti izuzetno korisno za globaliste ne samo zbog izazivanja globalnog rata, već i za ublažavanje posledica sa kojima se suočavaju demokrate u Americi.

Spremajući se za ogromne gubitke u predstojećim izborima, demokrate su čak međusobno raspravljale o tome kako najbolje zameniti Bajdena 2024. godine.

ŠTA NAS SVE ČEKA U NAREDNIM DANIMA I ŠTA TO NISTE SMELI DA SAZNATE A DESILO SE!

U ovom trenutku, za globaliste, Bajden je sada korisniji mrtav nego živ, što svakako dovodi do neizvesne situacije za ceo svet.

Međutim, u prikrivenom odgovoru na zahtev Ukrajine, Bajdenova sekretarka za štampu Džen Psaki rekla je u nedelju da Bajden neće putovati u Ukrajinu tokom posete Briselu.

Umesto toga, planirano je da se Bajden pojavi na sastanku NATO-a “kako bi se razgovaralo o tekućim naporima odbrane” protiv Rusije i sastanku G-7 sa evropskim liderima.

NultaTačka/Infowars