Sve vesti Svet

Ramzan Kadirov se pohvalio novim vojnim vozilima koje su čečenski specijalci zaplenili od Ukrajinaca

Ramzan Kadirov se pohvalio novim vojnim vozilima koje su čečenski specijalci zaplenili od Ukrajinaca

Ramzan Kadirov je pokazao zarobljenu opremu – generalski oklopni automobil.

Šef Čečenije objavio je snimak „probne vožnje” na svom Telegram nalogu.

Prijatelji! Danas sam se provozao zarobljenim generalskim oklopnim vozilom, koje smo u Ukrajini zaplenili od komandanata nacionalista. Oklopno vozilo je potpuno novo i uopšte nije korišćeno. Očigledno, general Bandere je više voleo da sedi u podzemnom bunkeru i nije dozvolio svojim podređenima da koriste vozilo za njegovu namenu.

Odlučio sam da ispravim ovu ogromnu nepravdu i ponovo opremim oklopno vozilo za sebe! Uz pomoć Svemogućeg Alaha, uskoro ću ga voziti u Kijev! Pa, u budućnosti planiram da nacionalizujem preduzeće za proizvodnju ovih oklopnih vozila za potrebe ruske vojske!

Istovremeno, sa zadovoljstvom konstatujem da vojnici i dobrovoljci iz Čečenske Republike koji učestvuju u specijalnoj operaciji u Ukrajini već imaju najbolju i najsavremeniju materijalno-tehničku opremu. To im omogućava da rešavaju borbene zadatke sa najvišim kvalitetom i efikasnošću, uz minimalan rizik po život.

U ovom radu najaktivniju pomoć nam pruža Regionalna javna fondacija Heroja Rusije Ahmat-Hadži Kadirova. Jasna potvrda za to je nova serija modernih oklopnih vozila, koju je Fondacija nabavila posebno za naše vojnike. Lično sam proverio njihov kvalitet, tehničke karakteristike i bio sam veoma zadovoljan onim što sam video!

MARIO ZNA i prof. dr MILA ALEČKOVIĆ- Sve će se promeniti – „Tvrdim da se eksperimenti vrše u Srbiji“

Nulta Tačka