Sve vesti Svet

AUSTRALIJSKA POLICIJA HAPSI STARIJU ŽENU JER NIJE POKAZALA DOKAZE O PRIMLJENIM VAKCINAMA

AUSTRALIJSKA POLICIJA HAPSI STARIJU ŽENU JER NIJE POKAZALA DOKAZE O PRIMLJENIM VAKCINAMA
Pisao Elena Vuk

Australijska policija, bukvalno hvata ljude i odvodi ih u zatvor jer odbijaju da pokažu dokaz o primljenim vakcinama protiv covid-a..

Snimak iz Queensland-a u Australiji pokazuje da patrole Covid-a policije, nemaju milosti, a ni zdravog razuma.

U jednom videu koji je ove nedelje postao viralan na društvenim mrežama, vidi se da policajci iz Queensland-a pokušava da nasilno ugura stariju ženu koja je upravo izašla iz Hervey Bay Coffee-a u stražnji deo policijskog auta.

Jedan policajac objašnjava da je uhapšena jer je odbila da im pokaže svoj “sertifikat”. Kasnije je drugi policajac tvrdio da je uhapšena zbog “ometanja pravde”. (VIDEO)

„Biće mi drago da vam pokažem svoje podatke“, moli žena policajce, koji u ovom trenutku odbijaju da slušaju bilo kakvo objašnjenje. “Biće mi drago da vam dam svoje ime i adresu”, bespomoćno moli ona.

“Odvratno, sramota mi je što sam Australijanac”, kaže muškarac koji snima ovo mučno dešavanje.

Objašnjavajući situaciju na Facebook-u, vlasnik kafića, Matt Straight, koji je takođe snimio incident, opisao je “5 odvratnih pojedinaca u policijskim uniformama” koji su ulazili u njegov lokal i ispitivali ga “da li dozvoljavam nevakcinisanim ljudima da budu u mom lokalu a zatim nastavili da proveravate sve goste i uhapsili su ovu ljupku damu samo zato što im nije htela pokazati svoju medicinsku dokumentaciju.”

“Ova dama je mirno izašla iz kafića kada je policija ušla i čekala napolju”, dodao je Straight. “Tek kada je policija završila proveru svih korisnika, svih 5 se fokusiralo na nju i insistiralo da pokaže svoj vakcinalni status. Ljubazno je rekla da će dati svoje ime i adresu, ali odbija da podeli svoju medicinsku dokumentaciju. Gurali su je i pokušavali da je nateraju da im preda njen telefon, a kada je odbila, rekli su da je uhapšena. Pitali smo šta? Ništa u zakonu ne kaže da možete biti uhapšeni zbog nepoštovanja, ali se kaže da možete biti naterani da napustite mesto na kome ste. Što je i uradila na svoju volju. Rekli su da ona ometa pravdu.”

Aktivisti na društvenim mrežama pozivaju ljude da svoje mišljenje o hapšenju iznesu policiji Hervey Bay-a.

OVO SE NE PROPUŠTA! NOVI INTERVJU IZ SVIMA POZNATOG BUNKERA!

Nulta Tačka/InfoWars