Sve vesti Svet

Australijski Senator SRPSKOG POREKLA u sred parlamenta otkrio istinu o Klausu Švabu i Svetskom Ekonomskom Forumu (VIDEO)

Australijski Senator SRPSKOG POREKLA u sred parlamenta otkrio istinu o Klausu Švabu i Svetskom Ekonomskom Forumu (VIDEO)

Australijski senator iz Južne Australije Alex Antić (otac Ratomir) rasturio je agendu Velikog reseta Svetskog ekonomskog foruma tokom nedavnog zasedanja parlamenta , razotkrivši to kao subverzivni komunistički trik.

U utorak je senator Alex Antić, član Liberalne partije Australije, opisao kako WEF upravlja globalnom politikom postavljajući mlade globalne lidere na pozicije moći širom sveta.

Da bi to razotkrio, Antić je citirao samog osnivača WEF-a Klausa Švaba, koji se neslavno hvalio instaliranjem mladih globalnih lidera u nekoliko kabineta svetske vlade, rekavši: „Mi prodiremo u kabinete… Znam da je polovina ovog kabineta ili čak više od polovine zapravo iz projekta “Young Global Lideri” WEF-a.”

Antić je poslanicima rekao: „Svetski ekonomski forum promoviše globalistička pitanja kao što su klimatske promene, takozvani sistemski seks i rasizam i stvaranje digitalnog identiteta na internetu.

„Međutim, bliža inspekcija otkriva da je WEF antikapitalistička organizacija protiv slobodnog tržišta koja nastoji da potkopa zapadne vrednosti i političke procese, a oni su vrlo organizirani i vrlo dobro finansirani.”

“Njihova poruka,” nastavio je, “osmišljena je tako da izgleda bezazleno, dok je zapravo ideologija koja je podupire revolucionarna i destruktivna.”

Senator za Južnu Australiju je objasnio da je WEF ključan u promovisanju najstrožih ograničenja na planeti, „uključujući blokade, obavezne vakcinacije, pasoše za vakcinu i obavezno nođenje maski, uprkos tome što takva politika ugrožava osnovne ljudske slobode.

Antić je takođe razbio centralnu ideologiju WEF-a o „kapitalizmu zainteresovanih strana“, koja pretpostavlja da „tradicionalni kapitalizam slobodnog tržišta ignoriše opasnosti koje predstavljaju klimatske promene, pa vlada mora da sprovodi restriktivne politike kako bi sačuvala životnu sredinu – čak i ako to znači manje bogatstva. ”

Švabov “Veliki reset”, objasnio je Antić, nastoji da “preispita i osmisli” društvo i politike nakon pandemije. Takođe je razotkrio kako je njen cilj iz 2030. godine „ne posedovati ništa i biti srećan“ tanko prikriveni komunistički slogan.

“Ne morate biti politički filozof da biste shvatili da ako ne posedujete ništa, država poseduje sve. Postoji još jedna reč za ovo: to se zove komunizam.”

Senator je završio pozivom na akciju Australijancima da nauče više o marksističkoj agendi WEF-a pre nego što njihova zemlja više ne bude prepoznatljiva.

“Imperativ je da posvetimo veliku pažnju Svetskom ekonomskom forumu i učinimo sve što možemo da očuvamo slobodu i smanjimo uplitanje vlade u naše živote, a ako to ne učinimo, antidemokratske snage na zapadu će nastaviti da marširaju i mogli bismo se probuditi u Australiji koju više ne prepoznajemo.”

“Australijanci zaslužuju da znaju do koje mere Svetski ekonomski forum ima utiecaj i infiltraciju u našu zemlju, i dokle je otišlo, a mi ćemo saznati.”

Sa liberalnom propagandom koja dostiže alarmantne razmere i prodire u svaki aspekt društva, potrebnije je više nego ikad da se izabrani predstavnici ugledaju na senatora Antića i počnu da alramiraju u vezi s gnusnim planom Velikog reseta.

NultaTačka