Sve vesti Svet

Baka Prase izneo nove optužbe na račun Željka Mitrovića: Učestvuje u orgijama, šeta žene na povocu i j#be muškarce (VIDEO)

Baka Prase izneo nove optužbe na račun Željka Mitrovića: Učestvuje u orgijama, šeta žene na povocu i j#be muškarce (VIDEO)

Jutjuber ne prestaje da iznosi optužbe na račun Željka Mitrovića koji takođe nastavlja da na brutalan način iznosi optužbe na račun Bake Praseta.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, večeras je objavio novi video u kom je izneo niz šokantnih optužbi na račun vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Nakon što je rekao kako će sutra pokrenuti peticiju za ukudanje „Zadruge“, a zatim izneo tvrdnje da Mitrović u ženskoj svlačionici „Pinka“ ima kamere, te da mu je žena bila i kidnapovana, Ilić je nastavio dalje.

On se sada osvrnuo na navodne orgije koje Željko organizuje sa zaposlenima.

“On tu ‘ribu’ šeta na povocima, pu*i mu na sastancima pred ostalim zaposlenima. Ne možete da zamislite kakve sve boleštine radi sa njom”, pričao je Bogdan.

Za slučaj nestanka toalet papira- Vučić izjavio da piše memoare koje će izdati 2026/27

“Čovek učestvuje u orgijama. Nije ti dosta što ubijaš ljude? Što maltretiraš žene? Što ih iskorišćavaš? Već sad je*eš i muškarce?! Pa šta radiš tamo sa njima? Stavljaš im one loptice u usta, oblačiš ih u kožu, na povocu ih šetaš, lupaš ih po du*etu, bolesniku”, nastavljao je da tvrdi Baka Prase.

“Čak i jedan glumac je bio uključen u sve to, ali neću da ga imenujem”, rekao je on kroz smeh.

“Na sve to, on se hvali da je makro za visokoprofilne ljude”, pričao je dalje jutjuber.

NultaTačka/Mediji