Srbija Sve vesti

Baka Prase vs Željko Mitrović? Otac Youtubera: Pink poziva na ubistvo mog sina

Baka Prase vs Željko Mitrović? Otac Youtubera: Pink poziva na ubistvo mog sina

Danima se vodi medijski rat između vlasnika “Pinka”, Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Ne zna se dokle će se ići u ovom “ratu” ali zna se da je Željko Mitrović osvetoljubiv i moćan te da ima veze u vrhu države a samim tim i vrhu kriminala. Jutjuber svakako nije za pohvalu sa svojim emisijama i potencijalnim uticajem na mlade i verovatno i sam ima veći broj iskustava koja nisu pohvalna za njega no u ovom “ratu” opasnost jeste Mitrović nije klinac sa drvenim penisom ispred zgrade pinka i umrljanom tastaturom.

U ovom sukobu Mitrović i Ilić izneli su brojne optužbe, ali su se povodom njihovih objava, koje svakodnevno dele, oglasile i brojne „treće strane“.

UTORAK! 20:30h! UŽIVO- MARIO ZNA PROTIV ALIBABA TRANSHUMANISTA

Među njima bio je i Saša Mirković, menadžer Ace Lukasa, koji izneo niz tvrdnji u kojima opztužuje Baku Praseta da je vođa organizovane kriminalne grupe, ali i njegovog oca, kojeg je nazvao dilerom droge.

Tim povodom, oglasio se i Bogdanov otac, Nenad Ilić, koji je prokomntarisao navode Mirkovića, ali i najavu dokumentarca Željka Mitrovića.

“Oprostite mi, ne bih da gnjavim sa temom, ali ne mogu da odolim. Pogotovo što je menažerija počela i mene da proziva. I to kako? Moralni gigant kog ne poznajem tvrdi da sam ja ni manje ni više nego diler droge! Logično, jer šta bih inače radio u Amsterdamu. Svako vidi svet iz svoje vizure. Još kaže master logike i droge ‘Saznanje o njegovom ocu ću dati Tužilaštvu’. Кako to zvuči ozbiljno i dostojanstveno! Voleo bih da vidim tu primopredaju informacija iz narkomanske magle. Možda neko da mu dojavi da tamo dilujem Sveto Pričešće pa i za to da se zakači”, napisao je Nenad, pa je nastavio:

“Кad su meni ovo počeli da rade, mogu samo da zamislim šta Mordor sprema mom sinu, nekako previsokom hobitu. Na osnovu idiotskog spota koji na tragu tužno uspešne akcije ubistva Olivera Ivanovića poziva na ubijanje Bake Praseta, naslućujuem novi doprinos dokumentarnoj filmskoj produkciji gadarije koju prave. Uzmuvani orci pod bičem karikature Sarimana, kopaju, drhtavim rukama sklapaju, mračno delo mržnje. Dokumentarno – šta već kome padne na pamet, bez ikakve veze sa stvarnošću, poneki naduvani trač, recikliranje uspešne provincijske imitacije američke kensl kulture, plaćeni ‘svedok’, naravno uz izobilno korišćenje delova u kojima onaj moj blesavi hobit psuje i nervira se u svađi sa svakim ko mu nagazi na dlakavo hobitsko stopalo – ne bi li se zgrozila neobaveštena publika… I tako to.”

“Prilično, mračno će sve to pokušati da bude, verovatno sa odgovarajućom horor muzikom, ali, za iole normalne ljude ostaće samo ogoljena mržnja sirotih bolesnih ljudi, to jest obolelog Sarimana. Nije čoveku baš svejedno kad se nađe u ovakvom fekalnom kovitlacu, ali ipak je sve to pre svega smešno u trenutku kad smo i mi i ceo svet pred mnogo zaista ozbiljnih iskušenja. Možemo da se oslonimo na jednog velikog genija. Nikolaja Vasiljeviča Gogolja. Кad su ga pitali kako on to kao pravi vernik stalno nekog ismeva, on je odgovorio otprilike: ‘Ja se stalno podsmevam đavolu. A gde ga vidim? Đavo je prisutan u banalnostima svakodnevice, u laži, a ne može da podnese da mu se podsmevaju’. A ako neko hoće baš i da se zabavi, čisto kao ilustracijom, bulažnjenjem jedne otrovane glave:”, napisao je otac Bake Praseta, pa je u nastavku dodao vest u kojoj se navode optužbe menadžera Ace Lukasa na račun Bogdana Ilića.

Podsetimo, na “Pinku” je emitovan uvredljiv spot o Oliveru Ivanoviću, koji je prikazan pre nego što je on ubijen 2018. godine a mnogi su iz neposredne blizine Željka Mitrovića “iznenada” stradali.

NultaTačka