Srbija Sve vesti

BATAJNICA! EVO ŠTA RADE! DOKAZ! REVAKCINISAN PACIJENT KOJI JE PREMINUO OD KORONE U BOLNICI U BATAJNICI ZAVEDEN KAO NEVAKCINISAN

Pisao Elena Vuk

Beograđaninu B. P. (74), koji je preminio od posledica korona virusa u bolnici u Batajnici, na otpusnoj listi su napisali da je nevakcinisan, iako je primio dve doze Sinofarm vakcine, otkriva za “Srbin info” njegova ćerka T. P.

U dokumentima, koja je dostavila čitateljka, jasno se vidi da je preminuli revakcinisan 15. februara ove godine, ali je neko u bolnici u Batajnici odlučio da taj podatak zanemari i da nesrećnog čoveka zavede kao nevakcinisanog.

– Danima zovem bolnicu i pokušavam da saznam o čemu se radi, da li je u pitanju greška ili je reč o manipulativnoj igri sa predumišljajem – kaže čitateljka, koja zahteva da se otkrije istina o ovom slučaju;preneo Srbin.info.

Dakle, ovde nije reč o tome da li je neko protivnik vakcine ili ne (preminuli B. P. to sigurno nije bio), već se postavlja pitanje kako je moguće da potpuno revakcinisanog čoveka zavedu kao nevakcinisanog i koliko je još takvih slučajeva posle kojih režimski i globalistički mediji prave kampanju o tome kako u bolnicama isključivo umiru nevakcinisani građani?

Postavlja se pitanje i kakva je procedura lečenja od korona virusa u srpskim kovid bolnicama, s obzirom na to da je Srbija u vrhu po broju preminulih na milion obolelih.

Nulta Tačka/Srbin.info