Sve vesti Svet

Beč: Migrant pokušao da siluje ženu, ona se odbranila pa optužena za nanošenje telesnih povreda manijaku

Beč: Migrant pokušao da siluje ženu, ona se odbranila pa optužena sa nanošenje telesnih povreda manijaku

Žena u Beču optužena je za nanošenje telesnih povreda nakon što je ubola nožem sirijskog migranta, uprkos tome što je migrant pokušao da je siluje.

Žena je napadnuta nešto pre ponoći u utorak prošle nedelje dok je ulazila u svoju stambenu zgradu u Šenbruner štrase u okrugu Majdling.

Austrijski list Kronen cajtung piše da je napadač dodirivao intimne delove žrtve i gurnuo je na zemlju.

„Ali onda je pokušaj silovanja uzeo dramatičan preokret: žena je, uz prisustvo razuma, uspela da izvuče nož iz svoje tašne“, prenosi Remix News. „Njime je ubola svog napadača nekoliko puta dok je nije pustio, a zatim je zgrabio njenu torbicu i pobegao teško povređen. Počinioca je ubrzo otkrila policija sa posekotinama i ubodnim ranama na obližnjoj stanici metroa i prebačen je u bolnicu”.

Nakon što mu je ukazana pomoć od zadobijenih povreda, otkriveno je da muškarac, 24-godišnji sirijski tražilac azila, poseduje marihuanu i uhapšen je.

Bečka policija odložila je objavljivanje slučaja za tri dana i otkrila detalje tek nakon što su mediji počeli da postavljaju pitanja, što je izazvalo optužbe nekih da su vlasti pokušale da zataškaju incident.

Evropska centralna banka u strahu od napada ruskih hakera

Državno tužilaštvo je naknadno optužilo ženu za nanošenje telesnih povreda uprkos činjenici da je pokušavala da se odbrani od nasilnog napada i zlostavljanja.

Advokat Majkl Dor rekao je da je žrtva još uvek traumatizovana i da je odluka da se protiv nje podigne optužnica bila „apsolutno neosetljiv pristup“.

Uprkos zavetu da će se zabraniti „politički islam“ nakon što je simpatizer ISIS-a divljao u novembru 2020., ubivši četiri osobe i ranivši još 23 tokom napada u Beču, Austrija i dalje prima migrante u velikom broju sa Bliskog istoka.

Kao što smo istakli ranije, avganistanski migrant koji je drogirao, silovao i nasmrt zadavio 13-godišnju devojčicu u Austriji pronašao je put do čamca pre nego što je stigao u Englesku i bio smešten o trošku poreskih obveznika.

Iscrpna studija koju su sproveli danski akademici 2019. godine otkrila je da etnička raznolikost ima negativan uticaj na zajednice jer narušava poverenje i da praktično po svakom pokazatelju multikulturalizam nije prednost.

OVO SU SVI ČEKALI! NESTOROVIĆ U BUNKERU! KRIZNI ŠTAB NA RESPIRATORU

Nulta Tačka/SummitNews