Sve vesti Svet

BIL GEJTS postao glavni snabdevač MCDONALD'S-a krompirom koji raste na njegovim farmama vidljivim čak i iz SVEMIRA

BIL GEJTS postao glavni snabdevač MCDONALD'S-a krompirom koji raste na njegovim farmama vidljivim čak i iz SVEMIRA

Krompir za pomfrit u McDonald's-u. Šargarepa za najvećeg svetskog prodavca. Luk u samoposluzi.

Ovo su samo neki od brojnih useva koji rastu širom SAD-a, u pravom poljoprivredno carstvu koje pripada Bilu Gejtsu. Njegovo carstvo prostire se na više od 269 hiljada hektara zemlje i ono je toliko veliko da jednu od njegovih farmi možete videti čak iz svemira.

Bil koji je trenutno u sred razvoda, koji će uključivati i podelu bogatstva, biznisa i “filantropskih” napora, poseduje zemlju u najmanje 18 država, kupljenu kroz seriju od najmanje 22 različite kompanije.

KINEZI NASTAVLJAJU DA PORIČU! Stručnjaci iz Vuhanske laboratorije negiraju da je došlo do “curenja” koronavirusa.

U Luizijani ima 70 000 hektara soje, kukuruza, pamuka i piričnča, još 20 000 soje u Nebraski, 14 000 u Vašingtonu uključujući polja krompira za snabdevanje McDonaldsa.

Kako prenosi njihov list “Independent” koji u ovom smislu hvali kako ga nazivaju “gospodina” Gejtsa, propušta verovatno sa namerom da prokomentariše monopolizaciju nad poljoprivrednim zemljjištem i uticaj na svetsko snabdevanje osnovnim životnim namirnicama, diktiranje cena, prodaje i kupovine.

Pored toga, propustili su ali mi svakako nećemo propustiti da se osvrnemo na nešto što je sasvim suprotno “humanom radu” za šta se zalaže Gejts a to je potpuna kontrola nad tržištem na nekoliko nivoa, počevši od softvera kroz njegov Windows, do ulaganja i zarade od globalne vakcinacije, do kupovine reka a sada i do monopolizacije nad zemljištem.

Vrlo zabrinjavajuća je činjenica da postoji jedan čovek koji želi sve i koji je spreman na sve kako bi imao sve, kojem čini se sve ide od ruke da ostvari sve što je zamislio a niko ili vrlo malo ljudi je spremno da to komentariše, zbog toga je naša redakcija tu, da stavimo sve na papir i da vidimo da li je to isplativo, i ako jeste, šta sa tolikim novcem?