Sve vesti Svet

BIL GEJTSA NAPUSTIO NAJBLIŽI SARADNIK I IDOL! Warren Buffet dao ostavku u Bilovoj fondaciji! Bežanija ili nešto treće?

BIL GEJTSA NAPUSTIO NAJBLIŽI SARADNIK I IDOL! Warren Buffet dao ostavku u Bilovoj fondaciji! Bežanija ili nešto treće?

Kao još jedan potencijalni pokazatelj kako se javno mnjenje okrenulo protiv Bil Gejtsa u nedeljaka otkako su on i njegova sada već bivša supruga Melinga Gejts otkrili svoje planove za razvod, finanisjer Warren Buffet dao je ostavku na mesto poverenika fondacije Bila i Melinde Gejts. Bafetova pozicija u odboru predstavljala je veliki PR za fondaciju, koje je jedno od najvećih “humanitarnih” preduzeća na svetu.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Bafet, koji ima 90 godina objavio je odluku da odstupa iz odbora Fondacije Gejts.

U izjavi koju je preneo CNBC, Bafet je rekao da daje ostavku na članstvo u odboru “baš kao što je i učinio u svim drugim korporacijskim odborima osim Berkshire-a.”

“Godinama sam bio poverenik fondacije Bila i Melinde Gejts. Sada podnosim ostavku na tu funkciju, baš kao što sam učinio i u svim drugim korporacijskim odborima” rekao je Bafet u izjavi.

DOK SE VI KUVATE ILI STE OSTALI BEZ POSLA ZBOG KORONE DR KON UŽIVA I ŠALJE TOPLE POZDRAVE SA PLAŽE (FOTO)

Iako je istina da se Bafet već godinama povlači iz svojih ne- berkširskih aktivnosti, trenutak njegovog odlaska iz odbora Gejtsove fondacije sigurno potkrepljuje sumnje. Kako sam Bafet priznaje, bio je “neaktivan” član uprave. Ovaj odbor pored njega uključivao je još samo dva člana a oni su bili Bil i Melinda Gejts.

Melinda Gejts navodno se zavela od svog supruga zbog prijateljstva sa Džefrijem Epštajnom, nečega čemu je kumovao sam Bafet.

Bafet je Gejtsovoj fondaciji u proteklih 15 godina dao 27 milijardi dolara a da li je i po stare dane osećao da brod tone te se povlači na vreme? Hajde da vidimo.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.