Sve vesti Svet

Bill Maher pita vakcinisane koji i dalje nose maske da li “nose kondom” i nakon seksa

Bill Maher pita vakcinisane koji i dalje nose maske da li “nose kondom” i nakon seksa

Komičar i voditelj Bill Maher kritikovao je vakcinisane ljude koji odbijaju da prestanu da nose maske za lice, pitajući ih da li će nastaviti da nose kondom nakon što se seks završi.

Maher pokreće to pitanje u novoj komediji na HBO-u pod nazivom Adulting, u kojoj pita osobe koje nose maske: „Da li nosite kondom nakon što se kres*ete?“

Tokom specijala on takođe zahvaljuje publici što je odlučila da živi svoj život umesto da se zauvek krije u svojim kućama.

Maher je ranije izneo istu poentu tokom segmenta Real Time.

„Ne razumem ove ljude“, rekao je Maher, dodajući „Kažu da će nastaviti da nose maske čak i nakon što su zaštićeni. To je kao da imate seks i nosite kondom, a zatim kažete: „Znaš šta? Mislim da ću ga ostaviti do kraja noći”.

Dalje je objasnio „nikada nećete imati atmosferu 100% bez COVID-a… uvek će biti varijanti, samo moramo ponovo da živimo“.

Uprkos tome što je to bilo deo komedije, fanovi maski na Tviteru nisu uspeli da vide humor:

Tokom prošlonedeljnog pojavljivanja u podkastu Džoa Rogana, Maher je demokrate označio kao stranku „bez zdravog razuma“, objašnjavajući da „Kada mi ljudi kažu ‘Zar ne mislite da ste postali konzervativniji?’ Ne, nisam. Levica je postala gluplja. Tako da izgledam konzervativnije, možda, ali nisam ja taj koji se promenio”.

Nastavio je: „Uvek govorim demokratama ‘samo nemojte biti stranka bez zdravog razuma.’ I bićete iznenađeni svojim neverovatnim uspehom koji biste imali za razliku od onoga što će se realno desiti, a to je veliki poraz u novembru”.

MARIO ZNA i PREDRAG PETKOVIĆ- Evo šta nas čeka- Sledi potpuna PROMENA SVETA- Tamne sile će IZGUBITI

Nulta Tačka/InfoWars