Sve vesti Svet

Bivši doktor Bele Kuće: Bajden neće završiti mandat, njegov “um” otišao predaleko

Bivši doktor Bele Kuće: Bajden neće završiti mandat, njegov "um" otišao predaleko

Bivši doktor Bele kuće Roni Džekson kaže da Džo Bajden „neće završiti mandat“ jer je „njegov um predaleko otišao“.

Džekson, koji je služio u medicinskom timu, sada već bivši doktor Bele kuće sredinom 2000-ih je lečio Baraka Obamu i Donalda Trampa, podelio je svoje stručno mišljenje na Tviteru.

Bajden neće završiti svoj mandat. SVI znaju da nije sposoban za taj posao. Njegov um je predaleko otišao. Ovo više ne može da traje. On treba da PODNESE OSTAVKU! – tvitovao je Džekson

Bivši lekar, koji je sada teksaški kongresmen, dao je komentare nakon što je otkriveno da je Barak Obama poslao Džeksonu mejl u kome ga je osudio zbog dovođenja u pitanje Bajdenovih kognitivnih sposobnosti.

„Moram da izrazim svoje razočarenje zbog jeftine slike koju ste napravili sa Džo Bajdenom na Tviteru“, napisao je Obama i dodao: „Bilo je neprofesionalno i ispod funkcije koju ste nekada obavljali. To je takođe bilo nepoštovanje prema meni i mnogim prijateljima koje ste imali u našoj administraciji.”

Bili ste lični lekar predsednika Sjedinjenih Država, kao i admiral u američkoj mornarici – dodao je Obama.

Očekujem bolje i nadam se da ćete nakon razmišljanja očekivati više od sebe u budućnosti.

Džekson je dalje odgovorio na e-poštu tokom pojavljivanja u emisiji Šona Henitija na Foks njuzu.

On je ukazao na čisto licemerje levice koja neprestano dovodi u pitanje kognitivne sposobnosti Donalda Trampa, uprkos tome što je lako prošao test, dok je napadao svakoga ko se usudio da izrazi sumnju u Bajdenov očigledan pad kognitivnih sposobnosti.

Džekson je takođe otkrio da je bio uznemiren Obaminom e-poštom, ali mu je zatim Den Bongino rekao:

Roni, ne duguješ ovom tipu ništa – ističući da Obama nije učinio ništa da odbrani Džeksona kada je bio politički napadnut.

Heniti je predložio Džeksonu da zahteva izvinjenje od Obame s obzirom na brojne dokaze da on ima ogromne kognitivne probleme, pa čak i ranu demenciju.

Džekson je rekao da primećuje kako „svakog dana“ Bajden pokazuje dalje znakove kognitivnog pada, tvrdeći:

Potrebna mu je ozbiljna kognitivna procena i ako nije voljan da to uradi, ja ću mu dati test, uradiću to… ovaj čovek postaje sve gore i on je sramota.

Bivši lekar je skrenuo pažnju na još jedan nezgodan incident tokom Bajdenove posete Izraelu kada se činilo da je zbunjen šta da radi, a kasnije je napravio apsurdan verbalni gaf o Holokaustu.

On nikome ne uliva poverenje i opasno je vreme da sada imamo vrhovnog komandanta i šefa države kao što je ovaj čovek – zaključio je Džekson.

NultaTačka